perjantai 21. maaliskuuta 2014

Blogisyntsärit ja arrrvonta!

Tänään tuli täyteen vuosi mun ensimmäisestä postauksesta. Härregyyde kuinka lujaa aika meneekään! 

Selailin vanhoja postauksia ja mietin, ettei mun elämä ainakaan oo kovin kerennyt vuodessa muuttumaan eikä se pitänyt sisällään oikeastaan mitään mullistavaa. Mä en vaan käsitä kuinka mä oon saanut itselleni 18 ökkimönkiäistä (lukijaa), oon ihan ihmeissäni. Ootte höpöjä. ♥ 

Mä oon edelleen melko hukassa tän ulkoasun ja postausten toteuttamisen kanssa, mutta eiköhän ne asiat selkiydy omalla painollaan. Eteenpäin sanoi mummo lumessa ja sitä rataa. 

Mutta mennäänpä nyt pääasiaan, eli syntsäreiden kunniaksi päätin järjestää pienoisen arvonnan

Arvonnan palkinto Avon tuotepaketti

Avon Naturals Rose & Chocolate käsi- ja vartaloemulsio

Avon Senses My Moment Relaxing suihkugeeli

Avon Naturals Sugar Plum & Vanilla tuoksusuihke

Avon huulikiilto sävy Passion

Yllänäkyvät tuotteet voit voittaa itsellesi jättämällä kommentin joka sisältää : 

 • Nimesi tai nimimerkkisi jolla haluat osallistua arvontaan

 • Kommentin blogistani, se voi olla ruusuja tai risuja tai kumpiakin, ehdotuksia tms. 

 • Sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni mikäli voitat ylläolevat tuotteet. 

Arvontaan voi osallistua 24.3.2014 kello 18.00 asti. Maanantaina kuuden jälkeen heti ehdittyäni rustailen osallistujien nimet lappusille ja sekoittelen ne johonkin kuppeloiseen josta nostan sokkona yhden voitto lippusen. Simppeliä, eikös? Arvonnan suoritettua tuon tiedon voittajasta tänne jossakin muodossa ja otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse selvittääkseni osoitteen minne tuotteet voin postittaa. :) 

Ja nyt kaikki jättämään niitä kommentteja niin pääsen tuon pikkuisen paketin arpomaan ja yhdelle onnekkaalle lähettämään ensi viikolla! 

7 kommenttia:

 1. osallistun!!^^ <3 En oo kauaa vielä lukenut blogiasi mutta osaat kirjoittaa piristävästi!! Olen huomannut että meillä on samankaltaisia periaatteita ja kiinnostuksen kohteita!!:) Rehellisyytesi paistaa myös blogistasi kauas jota erityisesti arvostan ihmisissä!!:)

  tiina.koski@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Hii, onnea 1-vuotiaalle blogille, jatka samaa rataa beibe! Mie kun törmäsin tähän blogiin joskus sattumalta, niin tykästyin ihan heti siun kirjotustyyliin, siun murre on jotenkin niin hauskan kuulosta ja rempseetä, ja sanavalinnat aika ihan loistavia tilanteessa kuin tilanteessa :D. Ja oot niin hurjan nättikin. Kehitysehdotuksena voisin heittää sen et blogin ulkoasua vois kyllä muokkailla vähän persoonallisemmaksi! Tehä vaikka jonkun bannerin omilla kuvilla tms, se ois aika magee se :--)

  VastaaPoista
 3. On aivan mahtavaa että oon saanu susta kaverin, tällee blogien kautta :)♥ Tykkään blogistasi ja siitä että sulla on selkeitä kuvia! :)
  anni.nyman@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnee:) kyllä ne ajan kanssa selkeytyy, mä ainaki tykkään sun blogista tälläsenä ja Kiva tää arvonta! Voisit tehdä postauksen vaikka sun unelmistas, peloistas,elämän aakkoset:) tuli tommosii mielee mitä oon ite tehny:D ja sit yks ois kiva, semmone tyylipostaus. Niina_93_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Juuh elikkäs, tässä se sähköpostiosoite: ravernoir@gmail.com :D Hyvä, että postausehdotukset tuli perille!

  VastaaPoista
 6. Sun blogi on ihan huippu ♥ :3 Niinku sinäki! On kiva lueskella sitä ja aina ootan että millon tulee lisää! Kiva tää arvonta :) nella.raina@luukku.com

  VastaaPoista