keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

9/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu meni hieman plörinäksi torkuttelun vuoksi. Ukko meni hitusen myöhässä töihin sen vuoksi. :B Aamu olikin yhtä hulinaa ja vilinää. Aamun mieleenpainuvin juttu oli selkeesti se, että erehdyin tupakalle ennen aamupalaa. Hyi hitto sitä oksetusta ja kamaluus oloa mikä siitä tulee tyhjin vatsoin. Hyh. Nojoo, muistaa taas jatkossa ettei kannata pinkaista pihalle ennen aamupalaa. Läntätäänpä samaan syssyyn Naama ja Hiukset. 


Päivällä pyöräyttelin ison satsin jauhelihapiffejä pekonilla ja sipulilla seuraaviksi päiviksi ja kattelin rästiin jääneitä salkkareita. *Peukku* Elikkäs Päivä ja Ruoka kuva samaan syssyyn. 


Ilta alkoikin kyläily reissulla porukoille. Porukoilta tullessa piipahdettiin pikku mutka siwaan palauttamaan Cyberin paksutia. Kotiin kun päästiin tehtiinkin jotain mitä en olis ikinä uskonut omalla kohdallani tapahtuvan! Pistettiin siis hakemus, josta alustavasti päivällä kyseltiin, yläkoulun kuntosalin vuokraamisesta kaksi kertaa viikossa tunniksi kerrallaan. Mitäs ihmettä? Meikäkö muka salille? Enpä ois uskonut, mutta jos hakemuksessa oli kaikki ok niin se on mitä ilmeisemmin maanantaina sitten menoa.. Positiivista, että päästään ukon kanssa kaksin ihan rauhassa punttailemaan halpaan hintaan sellaiseen paikkaan josta löytyy perus vimpaimet jotka eivät ihan kivikaudelta kuitenkaan ole. :) Kyllä meikäläistä jänskättää! 


Tärkeintä, Pöppis piipaamassa sylkyssä. ♥ 

Päivän kuva, vihdoinkin uusia kivoja rannekoruja. ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti