maanantai 10. maaliskuuta 2014

7/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu alkoi kännykän herätyskellon piipitykseen. Ukolla oli siis töihin meno, siksi herättikello. Aikalailla tunti siinä torkuteltiin ennenkuin noustiin ylös. Perus aamutoimien jälkeen rupesin odottelemaan ystäväistä teelle ja kääretortulle. Siinäpä se aamu sitten hurahti höpsötellen ja niistäen. Kyllä, nyt se kuppa yrittää ihan tosissaan iskeä minuunkin. 


Päivä menikin sitten villakoiria pyydystäessä. Kylläpä nyt on mukava tassutella puhtaassa kämpässä kun viime siivous kerrasta olikin melkein puolitoista viikkoa (!!! härregyyde). 


Naama & Hiukset tässäpä näin. Nokka kivasti punasena niistämisestä, toivon mukaan ei ihan hirviästi näy kuvassa. :D 


Ruokana jälleen kerran jauheliha soppaa!!! Rupeaa niinku pikku hiljaa tulemaan korvista.. Vois väsätä vaikka huomenna tai viimeistää ylihuomenna jotain uutta apetta.. :D 


Iltasella erä ukon kavereista piipahti ihailemassa pleikkaria ja noin niinkuin muutenkin kuulumisia vaihtamassa. Kaverin lähdön jälkeen pelailut jatkuivat. Luiginkin sain hyvälle mallille joten pian pääsen pelailemaan jotain muuta. *peukku* Myöhemmin katselimme vielä simpsoneita ja sen sellaista perus huttua. 


Tärkeintä, arska! Häikäsöööö!

Päivän kuva, perhana ku kutittaa!

 + + + EXTRANA + + + 

Päivän surku, mun nokkakoru on ilmeisesti niistäessä johonkin karannut. Möh. Eikai auta kuin laittaa CF:ltä tilausta ja samalla ostella jotkut uudet kivat plugit itselle ja ukkoselle. 8) 


Päivän ilostus, mulla on ollut tänään tosi rakastettu olo! ♥ Purr purr! ♥ 


2 kommenttia: