lauantai 8. maaliskuuta 2014

5/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamulla heräsin siihen kun tuntui, että on liian valoisaa. Kömmin ylös ja katsoin kelloa, mokoma oli jo päälle kymmenen. Seuraavaksi tassuttelin ikkunan ääreen ja katsoin ulos, kas aurinkohan se siellä paistoi! 


Naama & Hiukset, eikai näissä mitään erikoista oo.Päivällä kattelin taas kun ukkonen pelaili Batmania ja siinä sivussa pelailin Luigia eteenpäin. Kyllä taas meinas mennä herrrrmot! Käytiin siinä sitten pitkän sohvapottuilun jälkeen vähän haukkaan raitista ilimaa. Olishan tuolla pitempäänkin kävelly vaan oli melkoisan viimainen tuuli ja tuntu, että näpit jäätyy hanskoista huolimatta.


Ruokana jauhelihasoppaa vaan kuka ny päivästä toisee jaksaa jotai soppa kuvia katella ni kahtokkee kattila kuvvaa! 


Ilta muksulisti sohvalla näiden parissa! 


Päivän kuva : pelottava katti. 

Tärkeintä, jaksoin ottaa kameran räpylääni ja ottaa tänne vähän paremmat kuvat. *peukku*

Mitäpä muuta? No tännäähä oli se akkojenpäivä. Saitteko te ukkoilta hemmotteluja? Mää en ainaskaa saanu mittää erikoista. :'( Mäläkytystä sain, että ohan se tiskannu ja eilen sain tilata vaatteita sekä mää saan kuulemma ympäri vuoden sellaista erityishuomioo. Ja siihen päälle perinteinen ätinä siitä, että ei oo ukkoillekkaa ommaa päivää. Huh, no onneksi ei oo.. :D 

6 kommenttia:

 1. Voi että sun hiukses on nii ihanat ;__; ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun on ihanemmat ku niistä saa sellasen pöfföpuffin. ♥

   Poista
 2. Ihana tuo sun hiusväri!!♥ sopii siulle todella hyvin!!^^
  Voi kuule et oo ainoo jonka mies ei tämmösiä päiviä paljoo noteeraa!!xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Oon ite vielä kahden vaiheilla tykkäänkö tästä väristä vai en.. :D Menkööt nyt hetken ainakin tämän värisenä. :3

   No onneks en oo ainut. XD Äiti kehuskeli kuinka isäntä oli ostanut sille suklaatia ja karkkia, mää en meinannu uskoa ja pitikin miettiä, että puhuukohan se varmasti mun isästä vai jostain naapurin ukosta! XD

   Poista
 3. Oi että tuo hiusväri on aivan ihana! ♥ Ja ihan uskomatonta miten oot jaksanu toteuttaa tätä haastetta näin tunnollisesti kohta jo viikon :D Mut ei siinä, ainakin miusta on kiva seurailla tällaisia kuvapostauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitus! :3 Ihmettelen, miten oon jaksanut tätä haastetta näinkin pitkälle.. Vielähän se kerkiää tökätä. ;D Tämän päivän haastispäivältä ainakin on jäänyt parit kuvat ottamatta, mutta josko se ei haittaisi ja huomenna sitten tunnollisemmin. ;)

   Poista