perjantai 7. maaliskuuta 2014

4/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu alkoi taas normaaliin tapaan. Ylös ponkaisu, kissoille apetta, hamppipyykki ja nassukan pesu ja sitten vedenkeitin päälle. Tänä aamuna olin kyllä hieman ärtynyt kun naapurin mummon lapsenlapset juoksentelivat etu- ja takapihalla. Kissoilla kylläkin oli vähän erillaista katsottavaa, mutta minä änkeröinen en noista juoksevista mölyapinoista niin hirviästi välitä. 


Päivällä tein pitkästä aikaa tilauksen Cybershopista. Eilen katselin jo ennen nukkumaan menoa tilauksen valmiiksi, mutta ajattelin harkita sitä vielä yön yli ja taas nähdään, että ikinä ei kannata jäädä miettimään. Päivällä kun rupesin tilausta laittamaan, huomasin harmikseni, että eräs paita jonka niin kovin olisin halunnut oli loppunut. Ei se paita muuten, mutta siinä oleva kisu oli kuin Bablo pienenä. Yhyy. 


Naama & hiukset, huomaatteko mitään eroa? :D 

Toimikoot kuvana tärkeintä + päivän kuvana myöskin.

Ruokana meillä oli tänään jauhelihakeittoa. Tehtiin sitä ukkosen kanssa niin iso satsi, että varmasti syödään sitä ainakin viikonlopun ajan. 


Ilta onkin hurahtanut taas pleikkarin ääressä, ukkonen rupesi pelaamaan Batmania ja minä sitä katsoessani pelailin Luigia eteenpäin. *peukku* Sellanen perus tylysä ilta, en viittiny ees paskaa kuvaa ottaa. 

Joko teitä rupeaa puuduttamaan? Mua ainaski. Ei siinä, oon tykännyt seurata muitten haasteitten etenemistä, mutta tää oma tökkii kun mulla nää päivät on aina samanlaisia. :D Ei siinä mitään, vejetäänpä tää haaste kuitenkin loppuun asti niin saapahan jälkikäteen miettiä tosissaan, että miten mää viihtin! 

2 kommenttia: