torstai 6. maaliskuuta 2014

3/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu alkoi perinteisesti heräämällä herätyskelloon nimeltä Pöppis. Ilokseni huomasin, että Bablo oli tullut pitkästä aikaa minun ja ukkosen väliin nukkumaan. Hetken kissoja paijailin ja tutkiskelin kuorsaavaa ukkoa ennenkuin nousin. Aamutoimien hoito ja pian istuinkin jo pöydän ääressä teetä juoden. Aamupalailun ja tupakoinnin jälkeen hupsuteltiin ukon kanssa ottamalla kissoista videoita instagarammiin joissa ukko toimii äänenä. :D 


Naamaan sutasin tänään aika perusmeikin, luomivärikis laitoin vaan tuollaista violettipinksumitälie - sävyä (ok, kuvassa se näyttää violetilta ja luonnossa paletissa pinkihtävältä) ja hieman harmaata. Hiukset saivat tänään hitusen hiuspuuteria juureen ja muuten saivat jäädä melko laittamattomiksi, koska tiesin laittavani illalla taas pipon päähän. 


Päivällä ilahduin kovasti kun postilaatikkoon oli tupsahtanut tilaamani hiusvärit. Hiusväreistä ilostelun jälkeen äsähdi koneelle pitkästä aikaa fiilistelemään Blutengeliä. Niin rakkautta! ♥ Saatoinpa katsomosta välistä vilaista jotain turhaakin turhempaa ohjelmaa. 

Nii ja sanokeepa ny mitä väriä tunkasen päähäni? Vaihtoehtoina : Turquoise, Pillarbox Red, Cerise, Flamingo Pink tai Tulip. 


Ruokana mulla oli tänään tämmöstä valamis apetta ku en jaksanut itelle alkaa mitään kokkailemaan kun ukko söi viimeset maggarasopat. Kyllä kai tota veteli nassuun chilikastikkeen kanssa vaan ei kyllä vois millään joka päivä tommosta lapata. 


Ilta vierähti siinä kun käytiin ukkosen ja mamman kanssa kaupassa. Tuli ostettua ihan hitosti teetä kun oli tarjouksessa ja sellaisia tarpeellisuuksia kuin hamppipyykki värkkejä. Samalla reissuilla noudettiin H&M:n pussukka ärrältä. Kotona sitten soviteltiin pikaisesti tilaamamme rätit ja äsähdettiin taas värkkäilemään pleikkarilla. 


Tärkeintä

Päivän kuva. Pöppis tuolin päällä odottelemassa sapuskaa. :3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti