maanantai 17. maaliskuuta 2014

14/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu hörähti reippaasti käyntiin ilman herätyksiä. Ponkaisin ennen kymppiä ylös ja rupesin puuhastelemaan aamutoimia. Heti aamusta selätin tiskivuoren ja rupesin suunnittelemaan siivousta. 


Päivä hurahtikin kuin siivillä siivoten ja lärsää laitellen, edes konetta en ehtinyt avaamaan siinä touhutessani. Näiden puuhien jälkeen suuntasinkin kierrätyskeskukseen tsekkailemaan onko mitään uutta ja kiinnostavaa tavaraa tullut. Pettymyksekseni en löytänyt itselleni mitään, mutta pikkaisen naureskelin naistenosastolla kunnon seksileidipitsihörhelö-bodyille ja kattelin, että melko käytettyjä ne olivat. Kuka sellaisen mahtaa haluta ostaa käytettynä? Varsinkaan jos edellinen omistaja on sellaista pitänyt niin ettei haarakiilan alla ole ollut mitään. :D 

Ohoh, kakkanen peili, näyttää niinku mulla ois paskaa naamasa.. :D 
Naama & Hiukset tässä vielä erikseen. 


Ruokana meillä oli melkosta moskaa lautasella. Ei vaan pekonia, nugetteja ja nakkia + kirsikkatompskuja. Ilta olikin sitten jo vähän muksulimpi! Haettiin postista vihdoin ja viimein meidän Dexterit! Kotona sitten vaa möhköiltiin koneilla ja ooteltiin salille lähtöä salikampeet päällä. Kattelin siinä odotellessani tämän illan salkkarit ja melkeen huusin, itkin ja kiroilin ääneen! Jos joku kehtaa väittää, että Katariinan uusi näyttelijä on ihan jees niin minä oon lentävä lehmä. Ihan tosi. Nojoo mutta käytiin siis vielä illan päälle salilla. Mua vitutti kun siellä oli vielä edellisiä vuorolaisia ja tuumasivat vaan, että on hommat kesken. Mua ahdisti ihan pirusti enkä suostunut menemään saliin ennenkuin sieltä oli ylimääräiset lähteneet. Sitä vartenhan se varattiin, että saadaan siellä rauhassa käydä. Tyypit veti reeninsä loppuun ja lähtivät onneksi niin etteivät hirveästi meidän aikaa vieneet. Ihan hyvät fiilikset jäi ekasta kerrasta kuitenkin, vaikka hakusessa on vielä painojen määrät ja liikkeiden oikein tekemiset. Salin jälkeen katottiin pari jaksoa Dexteriä, koska parhautta.


Tärkeintä & Päivän kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti