sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

13/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamulla heräilin ilman mitään herätyskellon piipityksiä tai kissojen maukuja joskus kymmenen jäljestä. Alunperin ajattelin jatkaa unia, mutta uni ei tullutkaan enään silmään. Potkinpa sitten ukkosenkin siinä ylös ja kipaistiin suihkuun heräilemään. Puhdistautumisen jälkeen syötiin aamupalaa ihan rauhassa ja vietiin pyykkiä pesuun. 


Päivä hurahti pyykkiä pyörittäen ja pelejä pelaten. Musta tuntuu, että sohvassa on kohta sellanen perseen mallinen kuoppa ettei sieltä kohta pääse ylös olleskaa. 

Ruoka hommeleina näinkin ravintorikasta ja terveellistä sapuskaa kuin uuni lättyä! Ja liika vähä chilikastiketta päällä vaan ku se on ihan lopussa eikä sitä saa täältä meidän paikkakunnan kaupoista ollenkaan. Prkl, pitäis käydä Ykasta hakemassa. 


Ilta jatkui aika samalla tavalla kuin päiväkin. Mitä nyt parit simpsonit katsottiin ja nyt loppu ilta on mennyt koneitten ääressä. Kuitenkin. Eikait se auta kuin rueta suuntaamaan sänkyyn paapaamaan ja huomenna touhota kaikkia reipasta mitä ei tänään saanut aikaseksi!

Tärkeintä ja päivän kuva, ei mitään sanottavaa. (XD)

Huhheijaa, onneks tää vetelee jo viimesiään. Mua oikeesti jo huolestuttaa, että kuinka tylsää tää mun elämä on.. :D Ja pahottelut huonosta kuva saldosta, ei tuota tahtonut muistaa räpsiä. :P 

2 kommenttia:

  1. Hei ihanaa että on muitakin bloggaajia, joiden päivät saattaa yksinkertaisesti sisältää vaan kotona lahnausta, epäterveellistä ruokaa ja datistelua :---D En olekaan yksi ja ainoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Non huh ja helpotus! Tuntuu, että KAIKKIEN blogit on täynnä menoa ja vilskettä ja mää oon vaan aina kotona.. :DD Kiitti lohduttavasta kommentista! ♥ Vois olla tietty ihan tervettä kehittää joskus jotain säpinää tähän elämään ettei ois päivät aina samanlaisia! :D

      Poista