lauantai 15. maaliskuuta 2014

12/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamulla heräiltiin ajoissa ja ukkokin ehti töihin hyvästi, ei mennyt torkutteluksi kuten muina aamuina. Aamulla olin kuitenkin melko koomassa huonosti nukutun yön jälkeen ja jokseenkin se pisti kiukuttamaan. Aamulla en saanut oikein muuta aikaiseksi kuin lärsän laitettua ja tiskit tiskattua. 


Naama & Hiukset, ei erikoisuuksia. :P 


Päivällä käytiin anopin kanssa kaupustelemassa ja ukkosen vanhin veli piipahti tuomassa lippusia ja lappusia aselupia varten. Kaupasta tarttui mukaan kokeille tuota alla näkyvää kaakaohommelia, ihan hyvää, mutta melko kallista. Eikä todellakaan voita mun lempparia eli Optionssin Belgian Choc kaakaota. 


Ruokana meillä oli tänään jotain BBQ patahommelia. En oo mikään hirvee BBQ fani ja meinasin oksentaa tuon ruuan hajusta. Sain kuitenkin annokseni syötyä kun sotkin mukaan tarpeeksi chilikastiketta! 


Ilta on vierähtänyt koneella ollessa ja simpsoneita katsoen. Illan hurjin juttu on ehdottomasti ollut se, että tein elämäni ensimmäisen tilauksen Fitnesstukusta (varmasti olen joskus manannut, etten ikinä sieltä tilaisi mitään...) ! Jos joku jaksoi katsoa eilisen viteoni niin siinä juurikin puhuin nuista salihommeleista, että.. :D 


Tärkeintä, kaivelin esiin lempparileffoja joita pitäs katsastaa pitkästä aikaa. 

Päivän kuva, fiilistelin vanhoja lemppareita tänää ihan urakalla. ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti