tiistai 4. maaliskuuta 2014

1/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu alkoi väsyneenä kun olin koko yön heräillyt kuppaisen ukkoni köhimiseen ja röhimiseen. Herätessä omatkin röörit tuntuivat tukkoisilta, katsotaas iskeekö kuppa meikäläiseenkin. Könköiltyäni ylös kävin hamppi- ja nassupesulla ja sen jälkeen suunnistin keittiöön laittamaan vedenkeittimen päälle ja rasvailemaan tatuoinnit. Rasvailujen jälkeen suunnistin höyryävän teekupposen kanssa koneen ääreen. 


Päivällä hiimailin tietokoneen ääressä ja tekaisinpa postauksen koskien huutonetteilyä ja muita tavaran kierrätys kanavoita. Ihmeteltiin ukkosen kanssa siinä sivussa kela juttuja ja vilkasinpa siinä salkkareitten eilisen jakson. Tämä päivä tuntui jotenkin matelevan eteenpäin. Pätkittäin tsekkailin myös suomen surkeinta kuskia katsomosta. 


Naaman jaksoin sentään tänään laittaa vaikka alunperin ajattelin pitää meikittömän päivän. Hiukset olivat tänään päin pyllyä. Mutta ei se mitään, pipo pelasti! Kauhistukaa tätä kamaluus kuvaa!


Ruokana meillä oli tänään, kuten myös eilen ja huomenna tulee olemaan, maggarasoppaa. Halpaa ja kohtuu hyvää. Sekaan kun lorauttaa vielä ennen syömäpuuhiin rupeamista chilikastiketta oikein kunnolla niin kyllä maistuu!


Ilta hurahti PS4 ihastellen. Tosiaan sunnuntaina se laitettiin tilaukseen ja tänään oli jo noudettavissa. Samalla postireissulla haettii toinenkin paketti jonka sisältö oli kyllä ihan väärä. :D Tilattiin dexterin 1-3 tuottikset ja pakettiin oli laitettu kokoelma Potteri leffoista. :D 


Tärkeintä

Teetä ja pikkasen kakkaa pöksyisä ku muss pellaa Outlastia. :) 

Päivän kuva

Koska tupakka. 

Voi surkimus mua näitten kapula kuvatuksien kanssa! Koittas ny ees jollekki päivälle ottaa kunnon kuvat. :) Tahtoo vaan tähän tarkotukseen helpoiten ja nopeinten saada kuvat napsastua kapulalla. Yrittäkkee kestää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti