torstai 13. maaliskuuta 2014

10/15


"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu hörähti taas käyntiin torkutellen ja väsyneenä. Ukkokin ehti nippa nappa ajoissa töihin. Pitäisi varmaan rueta menemään aikaisemmin nukkumaan, että jaksaisi herätäkkin aamuisin? Nojoo aamutoimet sain suoritettua melko hitaalla vaihteella ja vilkaisin katsomosta siinä samalla jotain sarjaa kun hörpin teetä. Sittenpä rupesinkin odottelemaan ystäväistä piipahtamaan. Aamupäivän ohjelmaan kuului mm. PS4 playroomille nauramista. Tässäpä teille kuva aamuselta, samalla myös Naama ja Hiukset.

Mitenniin väsyttää? Jösses mikä kuva. 

Päivällä aloittelin 3DS:llä Professor Layton and the Miracle Mask - peliä. Eikait siinä oikein muuta ehtinyt tekemään, kai? 


Ruokana aikalailla samaa apetta kuin eilen, unohtu ottaa tänään kuva. :P Poikkeavuutena potut paistettuina ja piffin kanssa hieman paistettua kananmunaa sipulilla & kirsikkatomaateilla. 


Ilta alkoikin leipomisella. Alkoi tehdä hirveästi mieli pullaa joten sitähän oli saatava. Pullien lisäksi leipasin muffareita. Oli herkkulia kun vatkasin tuoreen pullan väliin laitettavaksi mansikkakermavaahtoa. ♥ 


Tärkeintä & Päivän kuva, mää sain mun kenkiin siivet!!! Täytyypä koittaa huomenna asennella. ♥ 
Ps. joko tää haaste kohta loppuu hjfbkjfbkdnlnkfsldg. 

2 kommenttia:

  1. Nam muffinseja ja pullaa :33 Uuu siistit siivet! o.O Mistä oot nuo kaunokaiset löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nomnom! Nämä siivekkäät ukkonen osti kierrätyksestä, mutta näistä innostuneena tein pikaista hakua ja ainakin stockmannin lastenpuolen asusteista löytyy ja parista mulle tuntemattomasta verkkokaupasta. :'D Oon melko varma, että ebaysta vois ainakin löytyä vastaavia. :3 Pitää ehkä saada lisää noita! Iha sikasiistejä! XD

      Poista