lauantai 15. helmikuuta 2014

Sunnuntaita

Voihan reipastus! Tänä aamuna heräiltiin ukkosen kanssa kuuden jälkeen. Laittelin normaalia raskaampaa aamupalaa ja join teetä kiireettä. Kahdeksan aikaan ukkosen kyyti saapui, hän lähti mehtälle jahtaamaan pupuja. Tarkistin ukkoselta hänen lähtiessään, että onhan hänellä eväät ja kaikki tarpeellinen mukana. Ovi kävi ja selätin hirmuisen kokoisen tiskivuoren. Monet ajattelevat, että tiskaaminen on saatanasta, mutta minusta se on mukavaa. Tiskattuani mietin, noudatanko alkuperäistä suunnitelmaa ja painun takaisin nukkumaan, mutta virkkuus vei voiton. Ajattelin, että samahan se on käyttää aika hyödyksi nyt kun ylhäällä olen. Ehtiihän tuota nukkua ensi yönäkin. Ehkä. 


Ajattelin kehittää tälle päivää jonkilaisen tavoitelistan! 

★ kuuntelen paljon Stam1naa ja virittäydyn odottelemaan SLK lättyä jonka pitäisi saapua meille ensi viikon alusta. 

★ pelaan mahdollisimman paljon Diabloa PumppuBarballa (nimesin naispuolisen Barbaarin siksi) tai munkilla. 

★ hävitän nokkamadot ja viikset (YES. On kivaa olla tumma, mulla on luonnostaa tummanruskeat hiukset ja ruskeat silmät, joten kaiken pitää siis olla tummaa. Myös niiden pienten haituvien ylähuulen päällä. Prkl.), laitan kasvonaamion ja nypin kulmakarvat. 

★ tänään lepään enkä tee minkäänlaisia jumppapumppia! 

★ poistan vanhat kynsilakat ja laita tilalle jotain kivaa ja värikästä lakkaa. 

★ yritän olla huutamatta (ainakaan kovin paljon tai isosti) jos ukko tuo mehtältä saalista. 


Toivottavasti saan toteutettua listan jokaisen kohdan. Mikäli en, julistettakoon minut surkimukseksi ja laiskamatoseksi! 


Niin ja sanottakoon, että loppusissaan kuitenkin eksyn koko päiväksi tsippailemaan nettikauppoja lävitse ja haikailemaan ihanien vaatteiden, turhien tavaroiden ja kiinnostavien pelien perään.. Näinhän se tuppaa menemään. Nyt varsinkin on tuntunut siltä, että on kauhean materialistinen kausi ja halutus päällä koko ajan. Miks just sillon kun rahaa ei ihan hirviästi oo huvituksiin asti? 


P.S. Mullon noin kahren viikon päästä aika tatuloitavaksi, arvakkaa vaan jassanko oottaa! 
P.P.S. Mua vähän jänksättää se tatska, koska alue. 
P.P.P.S. Mitähä vielä? No ei mittää, rupian tekee nuit juttui mitä aikoinki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti