maanantai 17. helmikuuta 2014

Pwii!

Purnauskis taas vaihteeksi. Tänään mulla on loistava päivä. Oon tyytyväinen, että sain täytettyä eiliset tavoitteeni. Tosin huutaa ei edes ois tarvinnut, sillä ukkonen tuli mehtältä ilman saalista. Huh. 


Aamulla aattelin noustessani, että ei voi olla eesä hääppönen päivä. Pikkasen tuntu aamulla kurkku karhialta ja aattelinkin, että joku pöpöhän se kuiteski iskee. Päivän mittaa karheus on hävinnyt ja postilaatikossa mua odotti ylläri! 


Ihana Mawi oli laittanut mulle postisa tulemaan sikaihania tarroja, pupukortin ja nätskän kynän jolla varmasti tulee kortteja kirjotettua ahkerasti. ♥ Kiitos vielä, piristit mun päivää todella paljon. ♥ 


Ollaan nyt viime päivinä katottu ukkosen kanssa Dexterin ekaa tuottista. Musta tuntuu, että mun on pakko laittaa tilaukeen pari seuraavaa kautta. Aina ku yks jakso loppuu niin ukkosen kanssa varovasti aina ehdotetaan toisillemme, että katottasko vielä yks. Aina vielä yks ja sit nukkuu. Jos viel senkin jälkeen yks. Eli koukussa ollaan. 


Mua on harmittanut jo pitemmän aikaa kun en oo vieläkään saanu aikaseksi tilattua hiusvärejä. Mua rupee jo tympii tää vaaleus. Mua on myös pitempää kyllästyttänyt tää malli. Haluaisin vaihtaa mun lävistyskorut taas renkaiksi tai heppakengiksi. 


Maastokuvioisen topin sain jokunen aika sitten rakkaalta ystävältäni. ♥ Rakkautta! 

Jotenkin mulla katkiaa aina ajatuksen juoksu kun rupen välistä lataamaan tänne kuvia? Pitäisköhän jatkossa suosiolla läntätä kuvat viimeisenä? 

Niin tai näin, tiskivuori kutsuu mua luokseen ja sitten on lähdettävä piipahtamaan kierrätyskeskuksessa! Pitäkää peukkuja, että teen löytöjä. 8) 

2 kommenttia:

  1. hihihii!! <3<3 <3 hyvä että tykkäsit ja hyvä että piristi! <3 :3 senkin ihana kaunis nainen :)

    VastaaPoista