keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pliiplöö


Mjauh! 

Niin on taas aika vierähtänyt viimeisistä höpinöistä. Monena iltana nukkumaan mennessä olen pyöritellyt päässäni kaikenlaisia postauksia, mutta arvatkaapa vaan muistaako niitä enää aamulla? Sellainen tunne kuitenkin aina, että ei olis ollut paskempia ideoita. Monena päivänä olen karttanut koneen avaamista ja puuhannut kaikkea muuta. Yhtenä päivänä vietin aikaa mamin kanssa ja toisena lakkailin kynsiäni ja pelasin pleikkarilla. Olen tietoisesti yrittänyt keksiä jotain muuta puuhaa ainaisen koneella istumisen tilalle. Huomenna yritän varmaan pysyä liikkeellä ja nauttia mahdollisimman paljon raittiista ulkoilmasta. 

Olen yrittänyt iloita viime päivien tapahtumista ja kohtaamisista paljon. Arvelen tämän kostautuvan myöhemmin tai jokseenkin uskon sen jo sitä tekevän sillä olo on koko ajan hyvin väsynyt. Lauantaina olimme ukkosen kanssa ristiäisissä joissa taisin eniten ihastella nimeä ja kakkua. Kakku oli ihan saatanan hyvää. Noms! Tiistaina kävimme vielä paremmalla ajalla jututtamassa pikkuista ja ilokseni kakkua oli vielä jäljellä. Voi sitä poskia repivää hymyä jonka pikkuinen tytteli sai aikaan ja sitä herkullista täyttymystä kun ahdoin kakkua napaani. Tämän päivän piristys ja ilostus oli kun vein mummolleni teettämäni kuvavihkosen etukäteen syntymäpäivälahjaksi. Lahja oli mieluisa ja luulen, että pelkästään käyntini sai mummolle hymyn huulille. Normaalisti käyn mummollani aina pikaisesti piipahtamassa, mutta tällä kertaa istuin siellä yli tunnin. Olisin varmaan ollut pitempääkin jos minulla ei olisi ollut kiire kotiin ruokaa laittamaan. 

Jos jotain mainittavan arvoista vielä on sanottava (josta en kyllä ole yhtään varma, onko se hyvä vai huono asia), että olen harkinnut sähkötupakan kokeilemista. Asennoituminen sitä kohtaan on vielä hieman pielessä, mutta toisaalta koen sitä kohtaan kiinnostusta. En ole koskaan edes koittanut moista vekotinta, mutta olen myöntynyt pienoisen harkinnan jälkeen kokeilemaan kertakäyttöistä sähkötupakkaa. Poltelkoot ukko sen sitten loppuun jos ei itseä nappaa. 

Nii ja nii, onpa taas sellaista katkonaista pipanaa koko homma ettei ota erkkikään tolkkua. Nakataan nyt tähän päätteeksi vielä pari vanhaa kuvaa jotka löysin porukoiden tietokoneelta. Palataan asiaan kunhan sitä asiaa tulee! 

4 kommenttia:

 1. Wihii, oonki miettiny että missä nää kuppaat ku mitää ei kuulu! :D Mä kokeilin sähkotupakkia ja en tykänny. :D Kaverilla oli semmonen joka sattui kurkkuun ku sitä imaasi ja meidän oma oli muute vaa kökkö. :s Mut seki on aiva ihimisestä kiinni että tykkääkö vai ei, muhun se ei tosiaa natsannu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän kuppaan vaikka ja missä! Tykkään olla piilosilla hissukseen. XD No eis vaan, ny täytynee ryhdistäytyä ettei jää tänne kirjustelu ihan kokonaan.. ^_^

   Ukon lähisukulaisilla aika monella on sähkövekotin ja niihä nuo tuumaa, että hyvä keksintö on! X) Mulla ruppee jo mennee hermot ku ukko höplöttää koko ajan että mulle pittää ostaa kans sellanen savutin etten haisis ennää paskalta koko ajan. XD Pakko kai sitä on koittaa vaikka tuntuu se nii hölömöltä ja asennekki on se, että tupakki tupakkina. Ehkä se vähäse tuppaa kiinnostaa ku sitte vois röyhytellä samalla ku istuu konneella! Siitä vasta tuliski huono tapa! XD Katotaas kuis käy ku pääsen kokkeilee!

   Poista
  2. Nii no sen mitä oon ymmärtäny niistä tupakeista niin ei kannata "normaali" makuista sähkötupakki ostaa ku ne maistuu kuulemma aivan paskalta. Eli niitä makustettuja vain kannattaisi poltella :D saapa ny sitte nähä ku laitettaa sulle sellanen, että miten käy.

   Poista