torstai 30. tammikuuta 2014

Pliipaplaapa

Viime päivinä olen ollut sosiaalisopuli sekä pelannut aika paljon diabloa uusien saavutuksien ja legendaaristen esineiden toivossa. Varsinkin parina päivänä olen tuntenut itseni tärkeäksi ja erityikseksi kun taas toisessa hetkessä olen kokenut loukkaantumisen tunteita ja mieltänyt itseni saastaksi. Tällä hetkellä olen väsynyt ja kurkkuani kuivaa, mieleni tekisi energiajuomaa. 

Alkuviikosta olen homehduttanut persettäni pollatohtorilla. Olen jo hieman mietiskellyt, onko siellä käymisestä mitään hyötyä. Koen, että siellä minua kuunteleva täti ei ole kiinnostunut tekemään työtänsä hyvin tai sitten meidän kemiamme eivät kohtaa. Ehkä jollain tulevilla reissuilla uskallaudun ottamaan asian puheeksi. Ehkä. 

Tällä viikolla ystäväiset ovat hukuttaneet minut lahjuksiin. Se on ollut minusta outoa, mutta mukavaa. Kiitos siis teille.   

Toivoisin, ettei ukkokultasella olisi huomenna töihin menoa. Tekisi niin kovasti mieli nukkua huomenna pitkään ja kaivautua lämpimään kainaloon köllimään vielä pitkäksi aikaa heräämisen jälkeen. 

Nyt iloitsen, sillä ukkokultanen tekaisee meille hieman energiajuomaa ja rupeaa hetken ajaksi kanssani pelaamaan ennen nukkumaan menoa. 

Ja olen surkeus, minulla ei ole teille mitään kuvia tähän läntättäväksi. Tai olisi, mutta olen laiskamato enkä jaksa hakea kameraani kaapista ja purkaa kuvia muistikortilta koneelleni. Höhö. 


Että sellasta tällä kertaa, mitä teille kuuluu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti