perjantai 10. tammikuuta 2014

Pelitystä

Tee kupilliseni on melkein jäähtynyt. Sama homma kuin kahvin kanssa. Tee sentään maistuu kylmänä hieman siedettävämmältä kuin kylmä kahvi. Olenko muistanut täällä kertoa etten juo enään kahvia ollenkaan? Minä joka olen melkeinpä koko ikäni mustaa kahvia litkinyt elämäni eliksiirinä pannu kaupalla päivittäin. Kuukausi tai pari sitten asiaan tuli stoppi. Pelkästään kahvin tuoksu oksettaa. Oloni rupesi tulemaan kummaksi kahvista, aluksi luulin sen johtuneen jostain muusta, mutta nyt en ole kokenut vastaavaa sen jälkeen kun en kahviin ole koskenut. Iltaisin alkoi kauhea päänsärky. Oksetti ja huonovointisuus oli järkyttävä. Kun silmänsä sai suljettua ja yritti pistää nukkumaan, huone rupesi pyörimään ja oksetus kasvoi. Yäk. Vielä kun tupakasta tulisi samanlainen olo niin sekin olisi helpompi jättää.. 


Eilen olisi ollut aika pollatohtorille, mutta peruutin sen viime tingassa. En vain yksinkertaisesti jaksanut lähteä sinne tuntia viettämään. Peruuttamisen jälkeen oloni oli jokseenkin inhottava, hävetti kun sillätavalla menin ja peruutin. Mietin menikö pollatohtorilla päivä paskaksi peruutukseni vuoksi. Sain kuitenkin uuden ajan ensi viikolle, sitten on mentävä! 


Eilinen ei kuitenkaan mennyt peruuttamisen vuoksi masistellessa tai muutenkaan möhköten. Kuuden tienoilla ystäväiseni Elina saapui tänne ja hetkeä myöhemmin Jonne. Tarkoituksenamme oli viettää ilta lautapelien parissa ainaisen koneella istumisen sijaan. Elina toi mukanaan rummikubin jota en ollut koskaan aiemmin pelannut. Olin melko varma, että peli on vaikea kuin mikä ja etten opisi sitä ollenkaan. Ensimmäisellä peli kerralla olin jemmamummona enkä päässyt edes avaamaan peliä. Toisella kertaa pääsin jo mukaan toimintaan ja kolmannella kerralla jouduin naurun aiheeksi luullessani selviytyneeni pelistä kun todellisuudessa kusin sen. Rangaistuksen jälkeen sainkin heti seuraavalla omalla vuorollani hankkiuduttua eroon numeropalikoista, ikävä kyllä yhtään kierrosta en voittanut vaan voiton vei joka kerta joko Elina tai Jonne. Kerrassaan hauska ja kehittävä peli! Pitääpä hommata se omaankin hyllyyn jahka sen jostain löydän. 


Rummikubin jälkeen ratkaistiin pari murhamysteeriä. Cluedon parissa saatiinkin nauraa melkoisesti sillä jutut olivat mitä parhaimmat ja pieniltä mokilta ei voinut välttyä. Hauskinta ehkä ikinä oli jos joku "väärä" vilautti korttia kysyjälle tai näytti vahingossa enemmän kuin yhden kortin. 

Pelaillessa aika meni kuin siivillä. Ihmeteltiinkin porukka kuinka kello oli melkein kymmenen kun pelit lopetettiin. Useamminkin pitäisi harrastaa moisia lautapelailuja kun piti oikein ääneen kehua kuinka mukavaa vaihtelua se oli ja virkisti. Eikai sitä aina tarvi olla perse liimattuna koneen ääreen. :3 

Tänään ajattelin mahdollisesti pelailla jotain ukkosen kanssa ja illalla asettua sohvalle katsomaan pitkästä aikaa hopeanuolta. Jossain välissä voisin yrittää lakata kynteni ja raineroida kuluttaen jokunen kalori. Jos oikeen jaksan ja innostun, voisin vielä samana hikipossuna hyppiä television edessä yrittäen tanssia Just Dance 2014 - pelin biisien tahtiin. 

Pakko lopuksi vielä hehkuttaa, ulkona tulee lunta. ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti