perjantai 24. tammikuuta 2014

Meikä pellaa!Höhö, aina yhtä hauska!

Noniin, vilastaanpa vähän mitä pelejä oon viime aikoina tahkonnut tai mitä pelejä mulla on kesken tällä hetkellä!

PCOrcs Must Die! - peliä oon nyt tahkonnut silloin tällöin kentän kerrallaan. OMD!2 menin ukkosen kanssa läpi jonkin aikaa sitten. Tavoitteena on estää örkkejä pääsemästä puolustettavasta portista, mutta aina se ei ole helppoa jos ovia on ympäriämpäri kenttää joista örkkejä puskee erikoisuuksineen sadoittain. Örkkien kulkemisen vaikeuttamiseksi ja tuhoamiseksi laitetaan niiden kulkureiteille ansoja joihin toivon mukaan suurin osa niittaantuu. Alussa rahaa on kuitenkin niin vähän, että on mahdotonta saada laitettua ansoja tarpeeksi. Yksinpelatessa väkisinkin jokunen örkki pääsee päämääränsä vaikka kuinka on reitit ansoittanut fiksusti ja yrittää olla nuijimassa örkkejä kappaleiksi. Viihdyttävä peli ja erittäin mieluisaa ajanvietettä mulle, vaikka toisinaan käpy käryää kun kenttä menee läskiksi esimerkiksi oman tyhmyyden takia. 


Jatketaan eteenpäin samalla torninpuolustus-teemalla. Dungeon Defenders:issä on jotain mitä ei edellä mainitussa OMD!:ssä ole. Vaikka tyyli on sama, pidän tästä kuitenkin enemmän. Tässä hahmot ovat mieluisampia ja näitä pystyy leveliä saadessaan oman mielen mukaansa kehittämään. Ansat ovat paljon tehokkaampia ja kentät mielestäni paljon nerokkaampia. Tässä pelissä toiminta antaa myös enemmän. Mutta tätäkään ei ihan hirveästi yksin jaksa pelata, mieluummin porukalla tai edes kaksin! 


Taas kipinä on syttynyt Diablo 3:sta kohtaan. Kyllähän tämä on tullut jo läpi hakattua silloin kun ilmestyi ja jossain välissä kipinä sammui kun servuilla oli aina jotain ongelmaa. Eräs ystäväiseni hommasi juuri tämän itselleen ja samalla tuli itsekkin taas aloitettua tämän pelaaminen. Oon jo nappulasta asti tykännyt Diabloista, vaikka kyllähän se ensimmäinen vähän silloin pelotti. Odotin tätä kolmatta osaa jotenkin erillaiseksi, mutta kyllähän tuota hakkaa ja jotenkin se aina saa innostumaan. Kyllä mää vielä hankin ne kaikki saavutukset, vaikka väkisin, prkl! Tosin tästäkin pelistä löytyisi paljon kitistävää, mutta jätetäänpä ne ny pois. Mielenkiinnolla odottelen maaliskuussa ilmestyvää lisäosaa! 


Mitä haluaisinkaan Civilistä sanoa? Ikuisuuspeli mitä tulee aina silloin tällöin pelattua niin yksin kuin porukassakin. Mahtava peli, ei voi muuta sanoa. Selvyydeksi wikipedian sanoi : Civilization V:ssä pelaaja ohjastaa valitsemaansa kansakuntaa aina esihistoriallisista ajoista nykypäivään saakka, satunnaisesti luodulla kartalla. Pelin tavoitteena on saavuttaa voittoon tarvittavat vaatimukset, tutkimalla uusia teknologioita, valloittamalla muita kansakuntia, solmimalla diplomaattisia suhteita, sekä kehittämällä kansakunnan infastruktuuria sekä taloutta.

Äkkiseltään en kyllä hoksaa, olisinko nyt viime päivinä muita pelejä tahkonnut, näillä mennään tällä hetkellä. 

PS3Pleikkarilla en vähään aikaan ole pelannut yhtään mitään (Just Dance 2014 - tanssipelin biisien mukana pomppimista en laske pelaamiseksi). Pari päivää sitten reipastuin ja hakkasin nippeleitä ja nappeleita muutaman luvun verran Injustice Gods Among Us:in tarinasta. Tässä tappelupelissä ei ole sama rämpyttää kaikkia nappeja yhtä aikaan kuten Tekkeneissä, vaan on syytä hieman opetella ja miettiä eri iskuja eri hahmoilla. Ihan hauska tekele, vaikka tarinan juoni oli hieman hukassa pitkän tauon jälkeen. 

Tähän pleikkari puoleen on tehtävä korjaus! Tarkoituksena on ollut pelata Resident Evil 5 ukkosen kanssa läpi, vaikka se tietokoneella on jo aikoja sitten pelattu. Myös Resident Evil 6 olisi tarkoitus pelata uudestaan läpi ja jossain välissä olen aikonut uppoutua The Last Of Us - pelin pariin. Puhetta on ollut hankkia pleikkarille vihdoin ja viimein uusin Batmani ja kieli pitkällä odotellaan uutta Alieni peliä. Ehkäpä piakoin voisi käydä ostelemassa sen uuden pleikkarinkin. :P 

3DSEdelleen mulla on Zelda kesken. Oon varmaan vaan niin tyhmä tai sit mulla on vaan niin lyhyt pinna kun en sitä saa etiäpäin. Oikeastaan oon nyt jo hetken mököttänyt koko pelille. Tähänkin on tultava muutos ja pelattava tuokin läpi kunhan ehtii. 

Hyllyssä olis odottamassa monta peliä, mitä en oo mennyt läpi. Silti odottelen innolla josko ostettais samalla kertaa kun pleikkarille niin tällekkin vehkeelle Batmani. Yoshi pelikin taisi mennä jo ennakkotilaukseen, joten sitäkin vaan odottelemaan vaikka vanhatkin pelit ovat vielä pelaamatta.. :D

Mitä te pellaatte tällä hetkellä? 

4 kommenttia:

 1. mun pitäis alottaa Far Cry 3 tänään! :) Ja Okami HDtä pelaan kanssa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii se onki ihan mukavaa ajanvietettä, mulla ois vielä ukon kanssa se kesken.. :D Okamia en oo ikuna pelannut, mut se vaikuttas iha mielenkiintoselta!

   Poista
 2. Täälä yksi joka tahkoo tälläkin hetkellä Diablo 2sta!!:D kolmonenkin on iha jees, mut ittee tympäsee se kun pelaan telkkarin kautta nii tekstit on niin pirun pientä että pelaamine turhauttaa!!:( oon ootellu siihe uusia päivityksiä et josko jossai vaihees tulisi säätöominaisuutena säätää niitä tekstien kokoja!! Niitä odotellessa pelaan mieluummin kakkosta!!:) ja nyt aion siirtyä suoraan siihen maailmaan kera uskollisen druidini, susilaumani ja mieheni necromancerin kanssa!!^^♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkonen on kyllä loisto, pitäis sitäkin taas tässä jossain välissä pelailla! Kuinkahan monesti sekin on tullut mentyä läpi.. :3 Mi just lopettelin 3 h kestäneen pelailun kolmosta, pitäisköhän tuo lähteä kahtelemaan unimaailmaan öykkyjä. :D (viime yönä näin unta jossa olin sekoitus kaikkia kolmosen hahmoja ja jostain syystä vähän kakkosen druidia, olin ihan ylivoimanen eikä öykyt mahtaneet mulle mittää! + legendaarisia esineitä tipahteli öykyistä taukoamatta. :D)

   Poista