maanantai 6. tammikuuta 2014

Maanantai

Maanantai. Tänään on maanantai. Sitä olen saanut hokea itelleni tänään koko päivän. Hetken yhdessä välissä pyörittelin päässäni mahdollisuutta siihen, että olen väärässä ja oikeasti tänään olisikin sunnuntai. Tarkistin päivän koneeltani. Jep, maanantai. 

Voin myöntää, että ärsyynnyn siitä jos en ole täysin kartalla missä mennään. Viime viikkoihin on mahtunut paljon pyhiä, jotka itseasiasssa eivät ole niiltä tuntuneet, sotkien tajunnan kalenterista täysin. Huomenna alkaa arki, huomenna on tiistai. Voisin vaikka lydöä vetoa siitä, että erehdyn huomenna luulemaan päivän olevan maanantai. 

Jospa tämä tästä. 

Tänä epämaanataina minulla ei ole teille mitään kummoista kerrottavaa, mutta tulin tänne naputtelemaan kirjaimia toisensa perään huvin vuoksi. Näin epämaanantaina olen ottanut paskoja kuvia, värjännyt juurikasvuni kusenkeltaiseksi ja katsellut ystäväisteni kanssa elokuvia. 


Keskiviikkona sentään tapahtuu jotain jännää pitkästä aikaa! Ukkokulta pääsee päiväksi makoilemaan tatskaliikkeeseen kun sillävälin itse pääseen shoppailemaan anopin kanssa. Toivottavasti kirppareilta löytyisi aarteita! 


Torstaikaan ei niin normipäivä ole, silloin täytyy käydä näyttämässä itseään pollatohtorille noin kuukauden tauon jälkeen. Jostain syystä vähän jänskättää ja jonkun verran olen kalenterin tyhjille sivuille yrittänyt rustailla jotain asioita joita olisi hyvä ottaa puheeksi istunnossa kun en niitä kuitenkaan käynnillä sitten ilman muistisanoja muista. 


Mainittakoon vielä, että viime perjantaina kävin pyörähtämässä tukkatohtorilla. Kuun lopussa toivon mukaan saan vihdoin ja viimein väritilauksen ulkomailta laitettua. Jokseenkin olen ollut tykästynyt tähän vaaleaan hapsuun, mutta olen kyllä jo valmis vaihtamaan väriä johonkin räväkämpään mikä oli alunperin tarkoitukseni kun tukkaani lähdin vaalentamaan. 

Loppuun vielä perus hupsuttelut ukkosen kanssa. Tämmösiä me vaan ollaan. Aina. 

Nyt vilkaisen vielä kalenteria
 ja vakuutan itselleni, että tiedän
 tasan tarkkaan mikä päivä tänään on
 ja alan suunnittelemaan nukkumaan menoa.

 Mukavaa arkeen palaamista kaikille!

 Palataan asiaan toivon mukaan loppuviikosta. 

4 kommenttia:

 1. AI OLIKO TÄNÄÄN MAANANTAI? D: Ei tuntunu yhtään siltä.
  Ootte ihan hönttejä! XD <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on tiistai, tiistai tänään on. Tiistai. Tiistai. Tiistai. Mikä vitun Tiis-tai. Vittu mikä sana. Tuntuu ihan maanantailta. Argggghhhhhhhhhh. Eiks vois olla vaikka sunnuntai.

   Hönttipönttejä pittää olla! 8)

   Poista
 2. Hihi, höpsö. <3 Mulla on muutenki päivät aina suht sekasin ku vaan lusmuilee kotona päivät pitkät. :'D Onneks Nikon työrutiinit ees vähä tasoottaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsötöpsö! ^_^

   Onneks mullaki on ukko töisä nii vähän pyssyy kärryillä siittä missä mennään. X)

   Poista