keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Se on surullista, tai ei oikeastaan


Eikö oo koomista, että mut löytää usein keikoilemassa peilin edestä ja mun monet kuvat on teinipeilejä. Peili on mun vihollinen, ei kaveri. Tai se näyttää mun vihollisen. Onkai peilit ihan ok jos mun ei tartte nähä sieltä itteeni. 


Kaikki näyttää hienommalta mustavalkosena. Ainaki kuvisa. Muusta sitten en tiedä. Eniten mä pidän väreistä mustasta ja valakosesta. Oon opetellut viime vuosina käyttämään ja tykkäämään väreistä. Silti ne on mulle vielä vähän vieraita. Ehkä mun värilliset tatuoinnit auttaa mua olemaan värikkäämpi. Tarviiks mun olla värikkäämpi? Tykkään kyl sikana värillisistä tatuoinneista, niisä on paljon katsottavaa ja tutkittavaa. Niihin väreihin voi upota. 
Mä oon tuntenut varmaan suurimman osan elämänstäni itteni näkymättömäksi. Olen, mutta en ole. Mä oo aina ollut ujo tuntemattomien ihmisten seurassa. Mulle on sanottu suoraan, että mun nimeä ei muisteta ja kutsuttu neiti mitättömyydeksi. Joskus sitä toivoiski olevansa ihan oikeesti näkymätön. 


Mä saan niin vitusti virtaa ja sellasta positiivisuutta lumesta. Ne hiutaleet, se hohka, kaunista ja kylmää. Tänään pelkäsin, että ne karkaa. Sulaa pois. Oon ollut tänään niin huonolla päällä, kaikki vastustelee tai on muuten vaan perseestä. 


Mulle musiikki ei nykyään oo niin tärkeässä asemassa mun elämässä ku ennen. Ennen mua ahdisti jos en voinut kuunnella musiikkia koko ajan, nykyään mua ahdistaa jos koko ajan soi joku. Mä nautin hiljaisuudesta, mä pelkään kovia ääniä. Välillä heittäydyn fiilistelmään musiikkia aivan tosissaan. Mä etsin sieltä kutkuttavia sanoituksia ja vipoja erilaisista äänistä. Kyllä mä musiikkia rakasta ja tietyt bändit ja kappaleet on mulle helvetin tärkeitä. 


Repikää siitä huumoria. 

Mikään ei oo yksinkertaista.  Mä en tiedä, oonko mä vaan ristiriitainen vai onko se tää elämä? 

10 kommenttia:

 1. Oot sinnäi rakkain hassu aina välillä <3

  VastaaPoista
 2. Jälleen kerran koin samaistumisen tunteita. En tiedä helpottaako tämä yhtään, mutta minusta sinä olet harvinaisen kaunis! :) Jos joku on sua joskus vähätellyt, niin se on ollut joko kateutta tai silkkaa typeryyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus. ♥ Mä meen aina niin sanattomaksi kehuista kun en tiedä miten niihin pitäisi reagoida. Kehut muutenkin kuulostaa aina niin uskomattomilta kun enimmäkseen elämässään kuullut vain haukkuja. Kiitos vielä. ♥

   Poista
 3. Hö. :< Onneks paskat päivät menee aina ohi kummiski, huomenna on varmasti jo paree fiilis ja asiat taas rullaa! Mulla oli eilen aika paska fiilis enkä tiiä miks mut kaikki meni vaa vituiksi ja kaikki ärsytti. Toivottavasti menee pian ohi, oot kuitenki nii ihana ja söpö ja kaunis ja semmone lutuna ettei synkistely sovi tommoselle pupuliinille! <3 x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höpsenpöpseli, kiitti. ♥ Oot iha hassu. :3 Tuli ny äkkiä sitä lunta takasi ni voin olla yhtä hymyvä sitten. :3

   "Toiset päivät ovat parempia kuin toiset
   kyllä sen ymmärrät
   kovin paljon on myös itsestäs kiinni miten
   tämänkin kuvan värität"

   En tiijjä, mutta rupes soimaan päässä. Ehkäpä noista sanoista löytyy totuuden jyväne. :3

   Poista
  2. Töpseli olen. :3 Noniimpä, tääl on melkee kaikki jo sulanu pois ku sataa vaa vettä. :< Oii tua biisi on hyvä, jää taas päähän soimaan. <3

   Poista
 4. btw...luin vähä väärin vissiin. :D Katoin et tos ekassa kuvassa takana lukee et laatupano. xD Nojooo seki varmasti! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo ainut joka väärin on lukenu, mää oon jo koko ikäni teheny niin. XD Laatupano. XD

   Poista