keskiviikko 25. joulukuuta 2013

MITÄ VITTUA?!

Mitä vittua mä oikeesti just katoin?! Toivon todellaki et nää likat vetää jotain sörsseliä eikä oikeesti mitää paskaa. Siis mitä hittoo? D: 
Kyllä mä oon menettänyt toivoni nykynuorison suhteen. Ihan oikeesti. Eikait ite oltu kakarana tommosia? Joo tehtiin me kavereitten kanssa jotai videoita joista osa laitettiin nettiin, mut niissä me pöhölöiltiin ja oltiin tyylii jossain pöhköissä vaatteissa. Ei me mitään kakkaa sentää syäty. 
Muutenkin, miks nykyään kaikilla penskoilla on hirmu kalliit puhelimet, tabletit, läppärit, järkkärit, satasien korut ja laukut? Leikkiiks nykyään lapset enää olleskaa? Vahtaaks ne vaan töllöö ja istuu koneella? Tai sättäilee puhelimella kavereille? Ja siis hirveintä ikinä just nää tämmöset, että tehdään jotain tosi tyhmää ja pistetään nettiin. Siinäpä ne pyssyy sitte eikä varmasti häviä mihkään vaikka kui sit menee poistelemaan kun rupeaakin hävettämään. 
Mulla ois niin paljon kirjoitettavaa ja paasattavaa näistä nykypenskoista, mutta mä en vaan saa niitä järkevästi nyt purettua koska järkytysmaximus.
Nyt mä rupeen nipistelemään itteeni ja toivon koko homman olleen unta. 
Ei mulla muuta. 

5 kommenttia:

 1. No hyi helevetti! :D:D:D Kaverin isosiskolla on 2 lasta. toinen niistä on 5 v ja sai ikioman miniläppärin joululahjaksi.. Ja ei kyllä lapsille kuulu läppärit ja älypuhelimet.

  VastaaPoista
 2. No hyi helevetti! :D:D:D Kaverin isosiskolla on 2 lasta. toinen niistä on 5 v ja sai ikioman miniläppärin joululahjaksi.. Ja ei kyllä lapsille kuulu läppärit ja älypuhelimet.

  VastaaPoista
 3. Mä kans oon ihmetelly, kun penskoja ei enää nykyään näe pihoilla leikkimässä. Ehkä aikuiset on pelotellut ne kaikenmaailman ulkona väijyvistä vaaroista. Tai sit ne tosiaan vahtaa vaan telkkaria ja pelailee sisätiloissa. Kyllä silloin oli toisin, kun meitsi oli nuori.. Ohhoh, tässähän alkaa tuntea itsensä ihan vanhukseksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jo niin mummo henkisesti.. :D Vai onks se vaan nykyaikaa et vanhemmat istuttaa penskat johki tietokoneen ääreen ni saavat itelleen aikaa.. Kyllä ennen oli kaikki paremmin. :)

   Poista