keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Jottain

Turhaa lätinää taas vaihteeksi kun ei sen järkevämpää saa suollettua ulos. Päässäni kyllä olisi pari aihetta joista haluaisin tänne kirjoittaa, mutta ei ne puskemalla vain tule ulos. Luonnoksiakin löytyy, toivottavasti saan ne joskus julkaisuun asti.


Sunnuntaina aloittelin pelaamaan 3DS:llä Resident Evil Revelationsia. Onhan tuo peli tuossa hyllyssä ollut jo vaikka kuinka kauan ja vasta nyt itse sain siihen tartuttua. Ukko toki on pelannut pelin läpi jo aikoja sitten.


Residenttiä varten meillä on 3DS:sään circle pad-lisäohjain. En tiedä onko se vaan ergonomisesti paska vai tottumiskysymys, noin tuntia pidempään en pysty pelaamaan sen kanssa kun oikean puoleinen peukola rupeaa tekemään kuolemaan.


En tiedä onko toi pelaaminen hyvästä yksinään ku jännitän ja pelkään etukäteen niin paljon. :D Ukko saa ainaki paljon hupia kun saa kuunnella mun uikutusta ja huutamista. Olen aika varma, että tulen käyttämään tuplasti aikaa pelin läpi menemiseen mitä vaikkapa ukko, ihan vaan siksi, että jännitän jokaisen nurkan takaa mahdollisesti ilmestyviä öykkyjä ja etenen muutenkin hitaasti.


Voin kertoa, että näin heti alkuunsa öykkyjen ja huoneiden skannaaminen ottaa nuppiin tai paremminkin väsyttää. Ja ei, enhän minä voi olla sitä käyttämättä kun sellainen on ettei vaan vahingossakaan jää jotain huomaamatta.

Mutta, mitäpä sitä muutakuin ressulia.. Eilen olin ystäväisen mukana Ylivieskassa Pitbullissa. Tästä pääset Elinan blogiin tsekkaamaan upean tatuloinnin joka hänen nahkaansa hakattiin. :) Neljä tuntia bullissa meni kuin siivellä. Mikäs siinä mahtavia juttuja ja tatskakoneiden surinaa kuunnellessa. Pelailin toki hetken ressuliakin siellä ollessa, mutta se pelaaminen meni ihan hukkaan kun en täysin pystynyt keskittymään peliin ja sen vuoksi olin ihan hukassa suunnaan vuoksi. 

Eilen ennen nukkumaan menoa vapautin maatuskani opsiten alta, nyt sitä saakin vielä muutaman päivän hoivailla. Hienosti mummeli on alkanut parantua enkä malta odottaa, että se on kokonaan terve ja voin taas siirtyä "nomaaliin" elämään.. :'DTällä viikolla on mukavaan tahtiin tupsahdellut mukavia juttuja postilaatikkoon. Ihana Hello Kitty kortti ystäväiseltä oli melkoinen päivän piristäjä. Nunnukat (nunchakut) oli pakko ostos ebaysta, pehmustetut muovilelut tottakai ettei jokapaikka hajoa. Musta tulee vielä joku päivä ninja! Eilen saapui kasa musiikkia ja oonkin nyt fiilistellyt niitä melkoisesti. Tänään postilaatikosta löytyi Supernaturalin 8 kausi, pikkasen ehkä harmi kun se on aika vasta jo katottu, mutta eiköhän se ole sen verran jo unhoittunut jos vaikka uudestaan katsasis läpi. Huomiselle odotan myöskin oikein muksulia postia. 


Nyt tämä rönttäpetteri ottaa ja jättää jauhannat tähän ja siirtyy tekemään ehkä jotain järkevää. 

Mitä mieltä muuten, laitanko jatkossa kuvat isompana vai onko entinen pienempi koko mukavampi? 

9 kommenttia:

 1. Omasta mielestä tuo kuvakoko on nyt hyvä. NIH

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuvakoko nyt! ^^ Mulla oli tosta Ressasta demo konsolis mut en itte oikeen tykänny siitä (varmaan just siks ku oon huoon pelaan tommosiaxD). Oii nunchat, itte reenailin kans tommosilla jonkun aikaa kun siskon ex miähellä oli tommoset, pitäs itelleki ostaa omat että sais taas huitoa ittensä mustelmille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, pysytäänpä nyt tässä. :3 Jos ei tarvis ennää tihrustella kuveja. X)

   Min oon kyllä sellanen ressufani että! Mieluiten kyllä tuonki oisin pelannu vaikka konsolilla tai tietokonneella, jotenki tuntuu että käsikonsolista loppuu ruutu kesken.. :D

   Pistähä eukko ebaysta tillauksee, ei tainnu olla ku jonkun dollarin tai kaks noi pehmustetut nunnukat, voi reenailla ilman mustelmia. ;3

   Poista
  2. oho oho, eipäs ollu kalliit! D: Pitääpä käydä kattoos jos tilais ;3

   Poista
 3. Hyvä on kuvakoko! Tosin, ei se pienikään haittaa, KUNHAN sen saa sit klikkaamalla isommaks. ;) Aww, mulla on toi sama piirre, että olen kauhean säikky jännittäjä (myös) pelatessa! Sit kun monesti niiden mörköjen ilmestyessä jostain kulman takaa alkaa vielä soida sellainen hurrja jännitysmusiikki, niin sydän laukkaa kauheena. :DDD

  Noi seeprapöksyt on muuten tosi veikeät. :) Musta on vaan hyvä, että on niitäkin, jotka laittaa blogeihinsa kuvia sellaisessa kotoisammassa lookissa. *Innostuu niin paljon aiheesta, että kaataa teekupin sänkyyn - jep, mulle kävi just tolla tavalla!* Kummastuttaa, kun joidenkin blogit taas koostuu ä ä r i m m i l l e e n muokatuista kuvista ja ovat yleisilmeeltään kovin teennäisiä. Monihan pitää blogia pääsääntöisesti paikkana, johon voi ladata kuvia, joissa poseeraa upouudet rytkyt päällään (ja ne samat rytkyt löytyy sitten vielä satojen muidenkin blogeista). En oikein ymmärrä sitä, miksi ylipäätään kukaan haluaa olla joku wannabe-malli. Eihän siitä saa edes palkkaa, että ilmoittaa jokaisen asukokonaisuuden merkit yms! Haluaisin sanoa paljon enemmänkin aiheesta, mutta pelkään, etten osaisi lopettaa ja/tai kuulostaisin jotenkin katkeralta sanavalinnoissani. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mäkin tykkään tosta isommasta kuvakoosta, en tiedä miksi alunperin sitä arkailin.. :3

   Ja just tolleen se menee, joskus musta tuntuu et ois helpompi pelata tommosia pelottavia/jännittäviä pelejä ilman ääniä, koska niistä ylleensä tullee se pahin jännitys! "Nyt varmasti tullee joku hirviä ölli!" Ja aina kun tulee jossain jännässä paikassa savetus niin rupiaa kamalasti jännittämään eteneminen kun tietää, että tulee jotain tapahtumaan. :3

   Kiva saada positiivista palautetta varsinnii ku joskus jännittää julkaista tänne rönttäpetteri kuvia kun tuntuu, että yleensä ihmiset julkaisevat blogiinsa aina kuvat joissa ollaan niin tip top. Voi sua ku teekupin menit sänkyys kippaamaan, toivottavasti kyseessä ei ollut täysi kuppi. X) Toisinaan tykkään siittä, että ihmiset listaa jokaisen asunsa vaatekappaleiden ostopaikat, silloin ei tarvitse erikseen kysellä mistä vaate on ostettu jos jokin saattaa miellyttää omaa silmää. Toisaalta mun mielestä usein on aika turhaa listata kauppoja ja merkkejä ylös jos kyseessä on jokin perus teeppari mitä saa joka puljusta. Tai muutenkin. Mikäs siinä jos tykkää ilmaiseksi mainostaa. Vähän kakspiippunen juttu! Ja tästä aiheesta mulla ois kans laajemminkin sanottavaa, mutta tähän jos sitä alan purkamaan niin saattaa lähteä aika lapasesta.. :D Tuntuu aina hirmuisen vaikealta tuoda näihin kommentteihin omaa mielipidettään esille sellaisena kuin sen haluaa esittää. Mörr. >:B Otapa tästä selkoa!

   Poista
 4. Itelleki tuli eilen EMP:n paketti <3 :D hoksasin ilmotuksen vasta 22:00 ja siwa oli menny sit perkule kii >:( nii nyt mie käyn hakkee heti ku siwa aukiaa.. :D

  VastaaPoista