keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Uutta, muuta ja sellaista ( öli öli )

Oli pakko tulla ölisemään tänne jotain turhaa ja tyhjänpäiväistä. Käpy käryää ja silleen, kiitos juutuupin. Ollaan ukkosen yritetty saada ladattua sinne videota jonka tänne lupasin. Ladattiin se kokonaisuutenaan sinne jo maanantaina vaan kuinkas kävikään. Koko päivä hukkaan. Prkl. Lataus kusi jotenkin eikä video näkynyt sellaisena kuin piti + se ei ollut latautunut loppuun asti. Tänään video on taas laitettu latautumaan uudestaan, tällä hetkellä siitä taitaa puuttua enään 30 %, mutta katsotaan onnistuuko se nytkään. Kaikista helpointa olisi kun sen voisi ladat suoraan tähän, mutta sekään ei onnistu. Aina virhe. Pari kertaa olen onnistunut saamaan videon laitettua suoraan tähän kun olen laittanut sen huonommalla laadulla, mutta nyt se ei onnistu enään niinkään. Ttu.


Mutta menkäämme iloisempiin aiheisiin. Eilen saapui odottamani henkkamaukan paksuli, ukkoseni kävi sen sateesta huolimatta noutamassa ja toi samalla mukanaan yhden ystäväisemme jota emme ole hetkeen nähneet. Alunperin oli tarkoitus ostaa vain ukkoselle uusia vaatteita kun niin hyvässä alennuksessa olivat vaan kuinkas siinä käy kun minä pääsen sivuja selailemaan.. Tilasin aika läjän kamppeita itsellenikin, vaan melkeen kaikki lähtivät palautukseen. En ymmärrä miksi kaikkien naisten vaatteiden pitää olla nykyään ihan telttoja? Kiukutti kun kaikki kivat neuleet ja paidat näyttivät karseilta päällä vaan sen roikkuvuuden ja telttamaisuuden vuoksi. Mutta vaatteisiin, jotka saivat jäädä asustelemaan sekaiseen vaatekaappiini:Seepra leggarit! Halusin joskus teininä seepratin pöksylit, mutta en ikinä niitä saanut. Pari kuukautta sitten tilasin henkkamaukan akkojen puolelta seeprattimet, eivätkä ne istuneet vyötäröltä, koska vammalantioluut. Bongasin lastenpuolelta nämä ihanaiset leggarit, jotka taatusti venyy ja paukkuu! Eivätpähän ahdista tai purista mistään. ;)


Koska fanitutus. Nuo kuulokkeet saa mut repeilemään, mutta mitäs pienistä. Tässä tais printti olla pimeässä hohtava.Tämäkin lapsukaisten puolelta.
BÄTMÄÄÄÄN. Tämänkin fanitutus. En oo ikinä raskinu ostaa logopaitaa mistään, mutta henkkamaukan lastenpuolelta ostos ei tullut kalliiksi. Tässä on myös supervekkuli huppu! On vaan hirveä opettelu pitää vetkoketju kokonaan kiinni, kun yleensä pidän vetkaripaitoja tuohon logon alareunaan asti avoinna. Rönttäpetteri mikä lie, aina hihat käärittynä ja vetskat auki. 


Epäilin aluksi suuresti tätä paitaa, mutta pakkohan se oli kokeiluun ottaa tuon printin vuoksi! Rakastuin tähän heti kun päälleni sain, pehmeä, lämpöinen ja just passeli. ♥ 

Siinäpä ne, ei varmaan auta kuin jatkossakin katsoa suoraan vaan mukeloitte vaatteita. Puolet vaatekaapin kamppeista varmaan ovatkin lapsuusten osastoilta. Mikäs siinä, lapsuuksille tehdyt vaatteet miellyttää monesti omaa silmää ja ovat aikuisten kamppeita halvempia. 

Kierrätyskeskuksestakin kävin jokunen aika sitten tekemässä löytöjä. Välillä tuntuu, ettei kannattaisi sinne edes mennä kun aina jotain löytyy. Onneksi sieltä kaikki lähtee halvalla. 


Nämä näpsäkät kenkulit lähtivät perilla eurolla mukaani. Tykästyin hirmuna näihin, vaikka eivät nuo loppusissaan mitenkään erikoiset ole. 


Perus popottimia ei voi koskaan olla liikaa. Joka kesä kulutan tämmöisistä pohjat puhki. Onpahan ensi kesälle jo popot valmiina. ( näissä oli vielä hintalappukin paikallaan ja lähtivä mukaani 2 eurolla..:D ) Mitäpä muuta? Civiä on pelattu ukkosen kanssa, viime matsin kusin kokonaan vaan nyt ajattelin tehdä päin vastoin. ;) Itsepäisyyspäivän tienoilla saankin erään ystäväisen kyläilemään luokseni, saas nähdä jaksanko tekaista hakaristitorttuja tai vaikkapa ripsipiirakkaa tarjolle. HAHA. Joo. Toissapäivänä olin sairaan nopee tai sitten kummitus. Todellisuudessa tutustutin ukkosta kamerani ominaisuuksiin lähemmin. :D 


Saatoinpa tänään tuhlata lisää rahaa. Muutama satanen sinne tai tänne, toivottavasti uusi paras ystäväni saapuu pian. ;) Tästä bestiksestä myöhemmin lisää. 

Kiinalaisiakin pitäisi pian tipahdella postilaatikkoon. Ja uusi Zelda. Ja varmaan jotain muutakin mukavaa ja vähemmän mukavaa. 

Joo. Eiköhän tässä ollut sekalaista ölinää ihan tarpeeksi jo. Menen vahtaamaan, olisiko viteon lattaus valmis. Sitten tupakkaa ja ukon kanssa pelailua. 


gif, just smile, sheldon, smile, the big bang theory


Palataan! 

2 kommenttia:

  1. HihiHAHAHAHHHahh ahAH rahan menoa ei voi estää, köyhät kyykkyyn ja sikari palamaan 50€ setelillä. NIH!

    VastaaPoista