torstai 14. marraskuuta 2013

Rakas Joulupukki..


Muistan kun pienenä kirjeitä pukille alettiin kirjoittamaan hyvissä ajoin. Yleensä kipinä toivelistan luomiseen alkoi siitä, kun postilaatikkoon ilmestyivät ensimmäiset suuret lelukuvastot. Taisin pienenä antaa kirjeet suoraan vanhemmilleni, jotka lähtivät joulukuussa sitä korvatunturille viemään henkilökohtaisesti. Minä en päässyt ikinä mukaan vaan jouduin mutrunaamaisena mummolaan hoitoon. 

Lista jonka aion nyt toteuttaa, on överiksi mennyt, mutta ainahan sitä saa haaveilla. En oikeasti odota saavani lahjaksi oikeastaan yhtikäs mitään. 3DS XL pinkkinä tai hopeisena. Ei tästä tuu mittään, kun tallouvesta löytyy vain yksi 3DS, aina just sillon tahtoo pelata kans ku toinen pellaa. Pinkkinä tai hoppeisena. ( cdon.fi 199 € )


Teranen tai mielusti kahden teran ulkoinen kiintolevy kiitos. Pitäisi saada kuvat ja videot johonkin "varmaan" talteen jos läppäri päättää jokin päivä sanoa itsensä irti. Säästyisi tilaakin koneelta. ( netanttila Buffalo 1 tb 99,95 € )

Just Dance 4 (PS3)


Houkuttas, tän vois kyllä ostaa ihan ihtekki. ( cdon Just Dance 4 PS3 22,95 € )


Astioita. Paljon astioita. Esimerkiksi muumimotit ois enemmän ku tervetulleita. Tämän hetkinen kausimotti, pappamotti ja muuttolaiset pitäisi keräelmään saada. 


black t-shirt We're All Mad Here cheshire cat card Wonderland

Paita, jonka oon halunnut pitkään. ( restyle 9,60 € )

Black Craft

TÄÄLTÄ saa tilata mulle vaikka kaiken! Harmi, että paidat mitä eniten haluaisin on myyty loppuun. Mm. lucipurrhail satan and drink coffee , one nation no dogs


Lahjakortti Pitbulliin Ykaan. Ideat valmiina vaan rahapolitiikka hidastaa toteutusta. Lahjakortit kelpaavat muuallekkin, parturiin, vaatekauppaan, ruokakauppaan.. Ihan mihkä vaan! 


Ja jos lahjakorttien hankkiminen on hankalaa, niin rahakin kelpaa.. 8)


Uudet rillit tulis enemmän ku tarpeeseen. Mulla on edelleen samat rillit mitkä laitettii mulle ala-asteella, eikä niillä tahdo enään nähdä. Kalliita tommoset kakkulat. 


Meidän pojille uusia kivoja juttuja. Ku ne on touhussaan ja onnellisia kisuja niin mäki oon. Uus raapimapuu vois olla kiva, uus vessa tarpeellinen, älyleluja ja herkkutikkuja. 

Siinäpä niitä, tokihan lisätarvikkeet kameraan kelpais kans, mutta jätetäänpä ne nyt sitten johonkin toiseen överilistaan. 8) 

Onko jollain samanlaisia tai samantyyppisiä toiveita? 

4 kommenttia:

 1. Suosittelen kyllä tota Just Dancea, on ihan mahtava. :D Toivottavasti saisit sen joskus :3 Multa löytyy just toi sama paita mut kannattaa kyllä ostaa sit suurinta kokoa mitä löytyy.. Mun oma on XL joka vastaa M kokoa. :< Sielä on vähän ihmeelliset koot noiden t-paitojen kans ja mitatki menee päin persustaa. Olit unohtanu listasta ihan selvästi suklaan! Sitä pitää saada aina joululahjaksi! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Eihä toi mikkää kallis ois jos vaikka ite ostaa pärräyttäs.. :3 Rupiaa eppäilyttää mahunko sitte koko paitaa, vaikka ois teltoin koko mitä löytyy. XD

   En unohtanut! Jätin en tietoisesti pois. XD Olin kirjoittamassa suurin kirijaimin, että konovehteja kans, mutta aattelin sen olevan itsestäänselvyys ja että enpähän anna itestäni kauhian rohomuaapeliläskimys-kuvvaa!!! XDDD

   Poista
 2. Itsekin haluaisin tuollaisen Nintendon 3DS XL:n, joskaan en välttämättä pinkkinä. Syynä lähinnä Zeldojen käsikonsoliversiot, mutta kaipa siellä muutakin kivaa olisi. Syksyllä tein valinnan ja ostin PS Vitan kahdesta houkuttelevasta vaihtoehdosta, mutta eiköhän tuon Nintendon laitteen vuorokin joskus tule... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyy taloudesta yksi 3DS (ei XL) eikä tästä tuu yhtään mittää kun minä tahtosin sillä pelata ni eiköhän ukko marise vieressä omaa haluaan.. :D Ehdottomasti täytyy siis toinen saada XL:nä. Vasta ostettiin meille PS Vita vaikka alunperin sitä kohtaan ei ole ollut niin kovaa kiinnostusta kuin 3DS konsolia kohtaan. Hyviä ostoksia kummatkin, vielä kun Vitalle tulisi lisää pelejä niin kaikki hyvin. :)

   Poista