lauantai 16. marraskuuta 2013

Ihana aamu

Paljon mustaa kahvia ja muroja aamupalaksi. Katsomosta pyörimään Suomen Hell's Kitchen ja salkkarit. Kissat katselevat ikkunasta pihalle ja ovat muutenkin rauhallisia. Ei ole kiire mihinkään, voin viettää vaikka koko päivän Snoopy kuvioiduissa yöpöksyissä. Vaikka herätessä turvonnut maha tuntui valtavan suurelta ja aiheutti ahdistusta, nousin kuitenkin ja nautin tästä aamusta. 

Kuluneen viikon aikana olen soitellut työkkäriin ja käynyt tuumastelemassa kuinka pitäisi hallita kaaosteorioita ja lopettaa asioiden vähättely. Pitäisi myös opetella sanomaan ihmisille vastaan, eikä aina myötäillä ja tehdä muiden mieliksi. 

Toissayönä sateli lunta. Harmi, että ne sulivat eilen päivällä pois ja koko illan satoi kaatamalla vettä. 

Huomenna olisi tarkoitus saada jotain matskua ukkokultasen kanssa kasaan. Katsotaan, saisinko sen alkusviikosta tänne esille. 

Loppuun muutama julkaisematon kuva ettei tynkä jää ankiaksi. 
Muksulia viikonloppulia kaikille! 4 kommenttia:

 1. Eikä miten ihana toi viimenen kuva! XDD SNOOT!

  VastaaPoista
 2. NAM oli varmaan herkullista tuo piiras? Noi sipsit on muuten superhyviä. :--)

  Ei vatsan turvotteluista kannata ahdistua. Useasti siitä vain tuppaa itse kehittämään suuremman ongelman kuin se todellisuudessa onkaan, kuten antamalla sen vaikuttaa omiin menoihinsa tavalla tai toisella. Pystyn kyllä samaistumaan tuohon tunteeseen niiin hyvin! Nykyään on kuitenkin helpompi kapinoida pöljiä kauneusihanteita vastaan, kun olen muutenkin ottanut sellaisen "kapinavaihteen" päälle (ihan kuin en olisi kapinoinut jo riittävästi). :D En jaksa enää yrittää mahtua siihen muoviseen muottiin, koska ei vaan jaksa kiinnostaa. En tiedä, tuliko nyt vähän liian pitkä sepustus tuohon yhteen lausahdukseen liittyen, mutta tällaisia ajatuksia se nyt herätti.. Hyviä öitä ja vointeja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukolle kyllä kelpasi piirakka joten kai se ihan kelvollista oli. ;) Sipsit on pahuus! Niitä tekkee aina mieli ja tulee syötyä ihan liian kanssa, nyt tein pienessä päässäni päätöksen ettei osteta sipsuja ainakaan viikkoon.. O:)

   Ihanaa, että joku pystyy ymmärtää. En tahtoisi ihannoida laihuutta, mutta kummasti aina pienikin turvotus tai peilin edessä tarkemmin vartalon tutkailu aiheuttaa ahdistusta. Tälläkin hetkellä tuntuu tässä istuessani, että maha valuu lattialle asti. (:DDD) Pitäisi osata olla tyytyväinen siihen, että muutamia vuosia sitten sain yli 30 kg pois tästä ruhosta, ei mun tarvis enään huolehtia esim. terveydestäni tai tuntea pahaa oloa kun oon painoindeksin mukaan normaalipainoinen. Oot ihana, kiitos. ♥ Kommenttisi piristi mukavasti "aamuani". Eikä tullut "liian pitkä sepustus tuohon yhteen lausahdukseen liittyen". :) Monesti itselläkin saattaa yhdestä pienoisesta lauseesta syntyä juttua enemmän kuin tarpeeksi!

   Poista