maanantai 28. lokakuuta 2013

Röhnis pöhnis ja silleen!

Vettä sataa ja kello juoksee, päätän nyt hetken omistaa tälle päivitykselle, sitten täytyykin vilkaista tämän päiväiset salkkarit ja pelailla poksulia eteenpäin. 

Mitä viime päivinä olen tehnyt tai mitä minulle kuuluu? Eikai paljon mitään, mutta jotain kuitenkin.

Yhtenä iltana innostuin räpeltämään niittejä paitoihin. Tai no pariin paitaan, suunnittelin niitä kyllä vaikka ja mihin, mutta ei niitä sormin jaksa väännellä kovin montaa paikalleen. Kuinkas kävikään kun niittein somistettu toppi lähti pyykkiin? Pesukoneessa kilisi, jesh. Onneksi niittejä ei irronnut kuin yksi ja onneksi niitä on minulla vielä kasapäin lisää. Niin ja onneksi se karannut niitti löytyi pyykkäristä, ettei mennyt johonkin mystiseen paikkaan ja pistänyt koko konetta jumiin. 

Viikolla näin tupakan verran veljeä ♥ pitkästä aikaa, harmi ettei aikaa ollut enempää vaihtaa kuulumisia. Menee taas hirmuisesti aikaa ennenkuin nähdään uudestaan. 

Eräänä aamuna olin fiksu. Tai koomassa. Mietinkin pitkin päivää, että miten vaaleanpunainen luomiväri on niin punaista. Selvishän se sitten myöhemmin. Olin sekoittanut huulipunakynän ja luomivärikynän keskenään, koomassa vedellyt sitä punaa sitten luomille. Ei siinä, käyhän se niinkin, mutta ehkäpä se värivalinta ei ollut ihan huippu hyvä, ainakaan näille silmille. Tulipahan sekin testattua. 

Viikonloppu meni seuratessa sivusta ukon pelaamista ja alkoholin maistelua.

Jos pelijutut & alkomahooli arviot kiinnostavat, niin klikkaahan TÄTÄ.

Katsoin viikonloppuna myös ihan liikaa Suomen Hell's Kitcheniä. Yleensä vastustan kaikkia tuon tyyppisiä sarjoja ja ensimmäisen jakson katsottuani en tiennyt itkeäkkö vai nauraakko vaiko kuollakko myötähäpeään. Jatkoin silti katsomista, vain siksi, että ihmisten käyttätyminen paineen alla ryhmässä on mielenkiintoista seurattavaa. Olen saanut päähäni niin paljon pohdittavaa sarjan myötä, että varmaan vielä halkean siitä kaikesta pohdittavasta.Liikaa on tullut myös tankattua kahvia, tuota lämpöisää ja koukuttavaa juomaa. Tosin minun kahvini tuppaa melkeen aina jäähtymäään kun en ehdi sitä heti juomaan. Lempparimotista kahvi maistuu parhaimmalle. ♥
Viikonloppuna otin myös ihan liikaa peiliteinikuveja. Ja kiitti bloggeri ku paskot kuvien laadun niin ettei kaikkia voi ees julkasta. ♥ 

Viikonloppuna sai myös todeta, että materialismionnellisuus on perseestä. Ihan tosi. Mutta kyllä se on rakkautta odottaa paketteja saapuviksi. ♥ 
Pöppis on paras. ♥ 


Tänään postilaatikkoon tupsahti ebay postia pitkästä aikaa! On ne aika vekkulit. Pitää keräillä lisää näitä naamareita ja käyttää niitä sisustukseen, paikkakin on valmiina keksittynä. 

Miltä tämän viiko kalenteri näyttää? Huomenna täytyy käydä avaamassa pääkoppaa terapiassa ja torstaina on tarkoitus nähdä ystävää kahvittelun merkeissä. Katsotaan mitä kaikkea muuta viikko tuo tullessaan. 


2 kommenttia: