perjantai 11. lokakuuta 2013

HUUTAKAA BUU!

Takana rupeaa olemaan kiireinen & sosiaalisopuli viikko. Tokihan tässä viikonloppu vielä on ja edessä saattaa olla vielä monenlaisia käänteitä, vaikka kuinka uhoaisin viettäväni rauhaisan viikonlopun nauttien vain oman pienen perheeni seurasta. Toivon kyllä viikonlopun olevan sellainen kuin suunnittelen. Sosiaalisopuli rooli ei vaan istu meikäläiselle. Tai istuu, miten sen ottaa. 

Nautin kyllä ystäväisien ja erinnäisten ökkimönkiäisten näkemisestä, kunhan niin ei tapahdu jokapäivä. Tarvitsen omaa tilaa ja omaa rauhaa. Parasta on vain olla kotona erakkona ukkokullan ja kissien kanssa. Enhän silloin kylläkään ole yksin, mutta ukkokullan kanssa ollessa ei tarvitse olla kokoajan äänessä saatika kehittää jotain tekemistä. Kommunikoimme keskenämme tosin aika paljon, lähes kokoajan yhdessä ollessamme, mutta sehän on ihan erillaista kuin viettää hetki jonkun muun kanssa. 

Näin peräkkäisinä päivinä ihmisiä ja olin muutenkin suht.koht. lennossa sekä hoitelin asioita. Se kostautui eilen. Miten sosiaalisopulointi voikin viedä ihmisestä mehut? En jaksanut tehdä mitään. Ei huvittanut. Kaikki tuntui vaivalloiselta. En kyennet edes nukkumaan yrittäessäni ottaa saatanalliset päikkärit sohvallamme päivällä. Aloitin pelin, lopetin sen. Yritin loihtia lärsääni erilaisen meikin, epäonnistuin ja luovutin. Ajattelin lakata kynnet, en jaksanut. Tiskaus ja muut kotityöt tuntuivat raskailta, mutta sain ne sentään suoritettua. Poltin paljon puolikkaita sätkiä. Odottelin ajan kulumista, kulumista siihen pisteeseen, että voin luikahtaa vällyjen väliin yöunille. Vihdoin sen aika koitti, niin pitkän ja matelevan päivän jälkeen. 

Tänään olen ollut melkoisen virkku. Olen käynyt jo ulkoilemassa, nauttinut aamukahvista ja polttanut syöpäkääryleeni. Olen saanut jotain aikaseksi ja aion saada lisää. Aion mennä ukkokultaa vastaan töistä päivällä. Tänään en antaudu jumitukselle. 

Hetkisen päästä ajattelin paneutua ensimmäiseen asiaan missä aion edetä. Kuvailin viikko sitten videoita huonolla menestyksellä. En tiedä oliko hirveämpää esiintyä kameralle vai katsoa itseään pärpättämässä turhuuksia. Oli kuitenkin hauska kokeilla jotain uutta, sillä enhän ole pahemmin itseäni varmaan ikinä äänitellyt tai kuvannut (Ellu, jos luet tätä niin hullumummosiivoja tms videoita ei lasketa). Itse pärpätykset menivät prinkkalaan ainakin omasta mielestäni, mutta luulen saavani jotain einiinhehkeää-matskua kasaan kunhan vähän leikkelen ja liittelen pätkiä yhteen. Haastavintahan tässä on, etten ole käyttänyt mitään editointiohjelmia hetkeen, joten alku menee Vegas Pro:hon tutustuessa. Jää nähtäväksi, saanko jotain kasaan ja julkaistavaksi! 

Jotta pääsen käsiksi hommaan on lopetettava jauhanta tähän. 

Kuunnelkaa musiikkia ja käykäähän ehdottelemassa asioita kuvattavaksi viimesimpään julkaistuun tekstiin, jotta pääsen joskus kuvapostauksen kasaamaan. Mikäli postaus ei kerää sen kummemmin kommentteja, skippaan varmaan koko homman. Mutta niin, musiikkia! 


4 kommenttia:

 1. Haha, ei luoja jenni en ees muistanut niitä enkä kyl haluis muistakkaa : D ittensä häpäsemistä oikee kunnolla: D mut ootan innolla ku saat tehtyy videon!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan oltu aina niin ihania ja fiksuja. ♥ Katellaa se viteon kans, jos vaan saan sen kasaan jotenki ni eiköhä se tuu julkastua. XD

   Poista
 2. Odotan innolla sulta jotain videoata ;) et kai väsynyt mun vierailusta beibs ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vässyin niin, että melkeen kualin! No ei vaan ku muutenkin hirveetä häslää ollu ja jokapaikkaa revetä ni kyllähä sitä mehut mennöö XD

   Poista