torstai 1. elokuuta 2013

Parantelua kaikessa hiljaisuudessaan

Möhkis röhkis! Elossa ollaan, vaikka hiljaista on ollut. 

Tämän viikon olen parannellut uutta tatuointia ihan iisisti. En ikinä ota minkäänlaisia riskejä kun kyse on tatuoinneista. Voi olla, että olen liiankin ylihuolehtivainen tatuointien suhteen, mutta parempi niin. Monet hoitavat avohaavojaan terveiksi rasvaan kun jaksa- tyylillä ja se saa tukkani nousemaan pystyyn. Hyvä kun itse uskallan edes tatuoitua aluetta, tässä tapauksessa kättäni, liikutella saatika taivutella. Vaikka tatuointini suojana ja tervehtymistä edistämässä on Opsite niminen kalvo, hirvittää silti. Odottakaas vaan kun lauantai iltana pääsen irroittamaan kalvon ja pelkään varmaan koko kuvan lähtevän sen mukana. (Y) 

Asiasta toiseen, viime aikoina on tullut tehtyä ihan liikaa hankintoja, hankintoja joita en ole täällä sen kummemmin mainostellut, mutta voisin. Osamaksut ovat samalla kertaa niin hyvästä kuin pahasta, toisaalta on mukavaa kun voi laittaa jotain uutta ja maksaa kun pystyy vaikkakin siitä voi koitua lisäkuluja. Tietty osamaksut pyrkii hoitamaan heti pois alta ettei tarvisi joka kuukausi niiden vuoksi laskea rahojaan sentilleen. Mieluiten suuremmat hankinnat hoitaa valmiiksi säästetyillä rahoilla. 

Kaavailin, että jahka kun ylimääräiset osamaksut ja pakolliset hankinnat on tehty olisi edessä säästökuukausi. Minulle säästökuukausi merkkaa sitä, ettei mitään ylimääräistä tai muutakaan tilata netistä. Jos jotain on saatava se on haettava kaupasta. Täällä meilläpäin kun kauppojen tarjonnat eivät ole parhaimmasta päästä ja minun ollessa tällainen vamma apina, ei ostoja luulisi kertyvän paljon. Sitä tosin säästäminen tässä tapauksessa ei tarkoita, että heti seuraavassa kuussa säästyneet rahat tuhlataan. :D 

Surkeaa ettei ole yhtään kuvaa mitä viitsisin tähän saasteeksi tunkaista. Harmi. Tyngäksi jääkööt tämä elon huudahdus, mikäli se jotain kiinnostaa. Nyt pehmoinen ja lämmin peti kutsuu paapaamaan! 

Öitä. ♥ Ei kommentteja:

Lähetä kommentti