lauantai 17. elokuuta 2013

Koruja

Purrnauskis! Ajattelin tänään hieman postailla tänne koruista mitä omista. Raivasin yhtenä päivänä kaikki koruni yhteen läjään ja laatikkoon odottelamaan järjestelyä. 

Olin jotenkin kuvittelut omistavani enemmänkin koruja sillä miellän itseni melkoiseksi koruharakaksi. Kaikki säihkyvä ja kiiltävä on meikäläisen makuun. En tiedä oliko helpotus vaiko pettymys huomata ettei koruja ihan hirveästi ollutkaan kertynyt. Mietiskelin kyllä tuossa, että syy korujen vähyyteen lienee siinä että olen myynyt niitä aika reippaasti pois huuto.netin kautta. Syy miksen ole hamsteroinut koruja lisää on varmaankin siitä kiinni etten ole viime aikoina ihan hirveästi koruja käyttänyt ja kaikki hienot korut maksavat liikaa. 

 Mutta asiaan!                                                                                                       Pahoittelen etukäteen kissankarvaisista kuvista!  


Kasasin koruni ensin siis yhteen läjään ennenkuin lähdin niitä sen kummemmin järjestelemään. 


Tässä on pitkään ja hyvin palvellut korutelineeni jonka aikoinaan ostin muutamalla eurolla Halpa-Hallista. Äidilläni on tällainen samanlainen, mutta valkoisena. Ehkä jonain kauniina päivänä yritän hieroa äitini kanssa kauppaa siitä. 


Tämän ihanan rasian sain rippilahjaksi tätini porukalta. Rasiassa oli rippiristi ja kaksi rasian tyyliin tehtyä pienempää rasiaa joissa oli korvakorut. Rakastan noita korvakoruja ylikaiken, en vain ole ikinä raaskinut niitä pitää ja nykyään ne varmaan näyttäisivät hölmöltä venytysten kanssa. 


Äitini tekemässä kulhossa säilytämme tällä hetkellä eniten pidettäviä venytyskoruja sikinsokin ukkokultanit kanssa. 


Tässä taitaakin olla kaikki rannekorut jotka tällä hetkellä omistan. Mainittakoon sen verran noista värikkäistä piikkilanka koruista, joista tosin on melkein kaikki "piikit" lähteneet, että ne ovat tallella enään vain suuren tunnearvon vuoksi. Kannoin noita ranteessani joskus teininä jatkuvasti ja muistelen niitä olleen enemmänkin, mutta kovassa käytössä osa pääsi hajoamaan. 


Tukkahärpättimet. Tai oikeastaan ne mieluisimmat, ponnareita ja erilaisia pinnejä löytyy kyllä suuria määriä, mutta ne pidän eri paikassa. :) 


Kaulakorut, korut joita minulla on nykyään ihan liian vähän. Sniff. Ehkä jonain kauniina päivänä ukkokulta ilahduttaa minua jollain uudella korulla. ^^ Toinen koru oikealta on lahja ukoltani joskus kauan aikaa sitten. <3 


En ikinä ole ollut mikään hirmuinen kellofani, mutta tätä kelloa rakastan yli kaiken. <3 


Purr panta, paremmin sanottuna seksipanta. Omistin aikoinaan paljon erilaisia niittikaulapantoja, mutta myin ne pois könttinä huutonetissä kun ne eivät tuntuneet enään omilta. Tästä pannasta tykkään, se on samalla tuhma ja sievä. Niittihässäkkä hiuspanta istuu asuun kuin asuun, harmi etten ihan hirveästi pysty käyttämään moisia kapistuksia, saan niistä aina päänsäryn kun ilkeästi painavat korvien taakse. :c 


Sormukset, Näitäkin on hullun vähän nykyään! Ja kaikki rihkamaa, en viitsinyt tarkentaa koko alueelle ettei kaikki tummentumat ja kulahtaneet osat näy. Tikrusormuksen voitin Anskiizen blogiarvonnasta jokunen kuukausi sitten. Keskinmäinen jättitimsusormus on sormuskello ja tykkään siitä ihan hulluna! Perus lepakko sormus löytyykin jokaisen eBay-hampsterin kätköistä, eikös? 


Ja näin sain koruhyllyn järjestämisen päätyökseen. Ei paha mielestäni, toinen asia vaan kuinka kauan se suostuu säilymään tuollaisena. :3 

Miten te säilytätte korujanne? 

2 kommenttia:

  1. Ihania koruja kerta kaikkiaan!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on liian vähän! Himoitsee lisää jotain oikein säihkyviä timsukoruja. ♥

      Poista