tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pörräilyä ja mäännyttä sapuskaa


Käytiin ukkokullan kanssa sunnuntaina pörräämässä maalla. Siellä on aina niin rauhallista ja kotoisaa. Haaveilen, että voisimme joskus muuttaa maalle suureen taloon jossa olisi tilaa kaikille harrasteille, ehkä parille muksulle ja eläimille. Minä vietin lapsuuteni maalla, kai se on yksi syy miksi sinne niin kovasti kaipaan. 

Maalle kaipuu ei ollut se pää pointti miksi tulin kirjoittamaan. Otsikko ja pari tähän alle tulevaa kuvaa saavatkin lyödä pääasian käyntiin. 


Yäk. Voiko tähän muuta sanoa? Kyseessä siis Rainbowin Rasvaton Rahka 250 g pakkauksessa. Tämä tuli vastaan n. viikko sitten. Tuotteella piti tuolloin olla vielä viikko aikaa parasta ennen - päiväykseen. Tutkin pakkauksen, se oli jokapuolelta ihan ehjä. Samoin kansi sinetti oli ilmatiivis sillä sain taas tapella sen avaamisen kanssa tovin. Mitä vittua oikeeasti? Laitoin tietysti heti palautetta Rainbowille ja kuvailin asian mielestäni tosi hyvin. Tänään postissa tuli kirje. Kirje sisälsi pienen selvityksen siitä, että pakkaus on varmaan ollut jostain rikki ja päässyt siten homehtumaan. He lupasivat kiinnittää jatkossa huomiota laadun valvoltaan. Niin varmaan. Mukana oli myös 5 euron seteli. Hyvitykseksi. (Y) 

Jotenkin tuntuu, että olisi alunperin pitänyt ottaa suurinpiirtein yhteyttä iltsikkaan tai vastaavaan. Eihän se nyt ole normaalia, että tuote on jo valmiiksi mätä. Pakkaus oli ehjä kaikinpuolin, ukkokin sen totesi. 


Tänään ostettiin paikallisesta Halpa-Hallista Poutun kinkkusuikkuja. Yleensä tarkistan kaupassa päiväykset, mutta tämän nappasin kiireessä ja päiväys jäi huomioimatta. Kotona ostoksia purkaessa tarkastin päiväykset ja mietin pakastettavia tuotteita. Huh. Onneksi huomasin tämän. Pussin läpinäkyvästä osasta ihmettelin miksi kinkut näyttävän "limaisilta" ja sitten vilkaisin päiväystä. Mitä vittua? Ymmärtäisin jos tuote olisi mennyt eilen vanhaksi ja olisi vahingossa jääny hyllyyn. Miten noissa kaupoissa oikein hoidetaan hommat? Aika paha moka. Huomenna edessä siis pussin palauttaminen Halpa-Halliin, saavat kyllä selittää miten moinen on mahdollista. 

Viime aikoina on saanut törmätä tosi monessa paikassa tosi paskaan palveluun tai viallisiin tuotteisiin. Milloin sipsipussista puuttuu 10 grammaa jne. Kannattaa olla valppaana, tuotteet eivät välttämättä vastaa odotuksia ja viallisen tuotteen sattuessa kannattaa vaatia hyvitystä. 

Määnneistä sapuskoista turhia lupaaviin asiakaspalvelijoihin. 

Viime viikolla teimme Prisman verkkokaupasta tilausta ja keskustelimme sivuilla sätin välityksellä asiakaspalvelijan kanssa. Ukkoni tiedusteli Sports tracker sykemittarin yhteensopivuudesta omaan puhelimeensa. Asiakaspalvelija tiedusteli asiaa toiselta työntekijältä ja ilmoitti, että laite toimii kyllä ukkoni puhelimen kanssa. Tänään laite saapui ja kippas, puhelin tunnisti laitteen muttei ollutkaan yhteensopiva. Ei hätiä mitiä, veimme tuotteen samantien takaisin postiin asiakaspalautuksena, mutta kyllä tympäsi. Epäilimme itse sen sopivuutta eikä netistä oikein löytynyt tietoa asiasta. Asiakaspalvelijan vakuutellessa yhteensopivuudesta uskoimme häntä. Eipä tullut kysyttyä silloin, että mistä hän on varma asiasta. Eipä tullut mieleen epäillä. 

Jotain positiivistakin tämän vittumitäpaskaa-momentin keskelle! Tällä viikolla on ainakin yksi kiva paketti saapumassa, ensi viikolla kenties toinen, jossain välissä tipahtelee muutama paketti kiinasta ja parin päivän päästä pääsemme pelamaan ukkosen kanssa civ5 uutta lisäosaa. Tulevista paketeista kenties myöhemmin lisää, nyt voisin hetkeksi mennä ihastelemaan paria ihanaa vaatekappaletta Seppälän verkkoputiikista ja painua sitten ukkupaapaamaan. 

Öitä ja unisia ötököitä! 

6 kommenttia:

 1. Kaikki on paskaa. Ovat siirtyneet jo siihen että saa valmiiksi mäännyttä kaupasta ja siitäkin pitää maksaa. Ennen sentään säästivät mädäntyneet ruuat kirkon leipäjonoihin narkkareille ja deekuille. Sekä tietysti opiskelijoille etc. köyhille. Siitä köyhä kansa herraa kiittää kun homeisen leivän kannikan saa ilmaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Siis kuinka huonosti voi asiat olla, että pystyy miettimään 10g vajaata sipsipussia, sinä ja sun avokki ootte molempien blogien perusteella kunnon ammattivalittajia, huomaa, että ikinä ei ole joutunut tai edes viitsi pistämään tikkua ristiin. Joka ikisessä blogipäivityksessä on kaikki asiat huonosti. Ootteko ikinä miettiny, että teidän elämä on tota paskaa köyhäilyä ja kaikki on huonosti sen takia kun, ette edes yritä tehdä asian eteen mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ne ovat aina tervetulleita.

   Mielestäni asiat eivät ole huonosti jos seuraa mitä syö ja kuinka paljon. Meillä punnitaan ja merkitään kaikki syömämme ruuat kalorilaskuri - sivustolle, joten vajavaisuudet ostamissamme tuotteissa on helppo huomata. Jos tuotteessa luvattu paino ei täyty tai tuotteessa on jotain muuta vikaa niin kyllä ehdottomasti reklamoin. En ole valmis maksamaan täyttä hintaa tuotteesta joka ei vastaa tuotteen kriteetejä. Tiedän, ettei tämä ollut asian pointti, mutta selvitänpä tämän nyt kuitenkin.

   En allekirjoita kommenttiasi siitä, että joka ikisessä päivityksessä on asiat huonosti. Kerta olet pystynyt jokaisesta tekstistä löytämään valitusta tai kertomaani siitä, että kaikki on huonosti niin teethän palveluksen ja käyt kommentoimassa jokaiseen päivitykseen kopioiden ne kohdat jossa edellä mainitut asiat toteutuvat. ;)

   Harmi, että olet saanut kuvan siitä että koemme elämämme olevan yhtä paskaa köyhäilyä. Todellisuushan on yleensä aivan toisenlainen blogimaailman ulkopuolella, onneksi. ;)

   Poista
  2. Todellakin, itsekkään en nyt tietääkseni niin negatiivista kuvaa elämästäni/elämästämme anna, että sitä voisi jatkuvaksi valittamiseksi sanoa. Itse mitä olen kirjoitellut, perustuu omakohtaisiin kokemuksiin, sekä muutenkin ovat niitä omia mielipiteitä.
   Kenties kieliasuni jolla kirjoitan, menee monella ohi tahi yli ymmärryksen. Esimerrkinä yllä oleva vastaukseni on lähinnä sarkasmilla kyllästetty mutta pienellä/suurella totuuden siemenellä alulle pantu.

   Tähän "teidän elämä on paskaa köyhäilyä ja jadajadajada" voin sanoa, etten tunne oloani köyhäksi. On ruokaa, huvituksia ja katto päänpäällä. Myöskin jos on minun tekstejäni lukenut, pitäisi käydä ilmi että pyrin töitä saamaan että saisi nopeampaa lisää materiaa. Töitähän on joo todellakin tarjolla kun vaan menee töihin, eiks je? (huomaa sarkasmi tässä lauseessa selvästi esillä) Ikävä kyllä itse kärsin tästä "mulle kaikki heti nyt" taudista, joka on nimeltään nykyaika. Niin välillä sitä saattaa harmittaa kun ei saakkaan sitä mahdollista turhaketta juuri nyt, vaan pitää malttaa odottaa kuukausi tai pari. Mikä muuten hyvin monelta nuorelta puuttuu kun pikavippejä ottaa ja velaksi ostaa. Kärsivällisyys ja maltti siis.

   Mutta ei kai minulla sen kummempia, paitsi tosiaan se, että jos ei kerta pysty selvästi tuomaan esille juurikin Nännin esittämiä kysymyksiä, uskon että koko kysymys on trolli/provo. Joten jos ei pysty perustelemaan väitöstään, voi jättää sen asian siihen. Tervehenkinen väittely ja mielipiteiden vaihtaminen on aina tervetullutta, mutta teini uho, trollaus ja tahallinen provosointi on turhaa internetz lässytystä jonka voi jättää huomioimatta.

   Poista
 3. Menestyjä95 jaksaa itte kitistä siitä kuinka "joka ainoassa" merkinnässä on pelkkää marinaa, mutta silti ilmeisesti jaksaa joka ikisen tekstin lukea? Varmaan muna pystys odottanu et pääsee jotain pätemään niin päätti parin tekstin perusteella avautua sitte tästä. :D

  Ps. Eikä edes ole marinaa ja valitusta joka tekstissä, hyvä jos joka kolmannessa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, sitähän minäkin ettei sitä ny iha jokkaisesta löyvy vaikka paljon varmasti löytyykin. Kjäh. :D

   Ei mutta tottahan se on asiassa kuin asiassa, yleistäminen on helppoa, niin on tainnut käydä tämänkin asian kohdalla. Henkilö sattui lukemaan tekstin sieltä ja pätkän täältä ja täten päätyi siihe, että kaikki on pelkkää valitusta. :D

   Poista