torstai 4. heinäkuuta 2013

Mikropaskaa ja muuta jännää

Kahvi on tippumassa. Myöhemmin on tarkoitus pelata keskeneräinen Civ 5 matsi loppuun ukkokullan kanssa. Nyt on hyvä väli pienelle päivitykselle. 

Viimeksi mainitsin olevani hullu..Ehkä. Toisaalta lääkärini oli sieltä mieltä, että koen jonkilaista kriisiä itseni kanssa, mutta kysyi vielä varmistaakseen, kuulenko ääniä päässäni. 

Viime päivinä olemme ukkosen kanssa pelailleet ahkerasti niin Civiä kuin zombimättöä (Cod bläk öps kakosen sompi moodi). 

Viime päivinä säät ovat olleet mielestäni mahtavia. Ei ole ollut liian kuuma, vesisade silloin tällöin kera ukkosen kelpaa. Odotan jo malttamattomasti syksyä. Vielä enemmän odotan talvea, sen kauneutta ja kylmyyttä. Odotan myös sitä, että saa vuorata itsensä vaatteilla Michelin miekkoseksi. 

 Vaatteista ja itsensä vuoraamisesta puheen ollen, tein viime viikolla H&M;ltä pienen tilauksen.


Kisupaita oli pakko ostos, eihän noin söpöä paitaa voi olla vastustamatta? 


Kahdet jamppapöksyt (= collegehousut) löytyivät lastenpuolelta. Jännitin hulluna, mahdunko näihin. Jalkaanhan nuo sujahti ja hetken pidettyä asettuivat soppelisti päälle. Tykkään! 

Olin hirmu ylpeä itsestäni kun en tilannut mitään muuta kuin tarpeeseen tulevat kamppeet. Tokihan kaupasta olisi löytynyt pari vaatekappaletta jotka olisin kovasti halunnut, mutta jätin ne toiseen kertaan. Näihin ostoksii postareineen meni n. 20 € kiitos alennuskoodien ja sen, että paita ja toiset pöksyistä olivat valmiiksi alennuksessa. 


Haaveilin jokunen päivä sitten täytettä Ceedeeonilta sarjoihin joita keräämme. Kovasti mielessä olisi ostaa loputkin Simpsoneista hyllyyn, Täykkäreitten viimeinen kausi jne. Uusina täytöksinä tahtoisin hyllyymme Gossip Girl kaudet ja Scrubsia. Muitakin himotuksia olisi, mutta nämä ovat nyt päälimmäisinä mielessä. 


Eilen huomasin kynsien olevan törkeässä kunnossa. Siihen oli siis tultava muutos. 


Kaivelin kynsilakka kokoelmiani. Kivoja värejä on ihan liikaa, en melkein ikinä osaa päättää mitä kynsiini milloinkin laittaisin. 


Olin melko varma tästä väristä, kiikutin tämän muiden putelian kanssa keittiöön odottamaan lakkausta. Kuinkas kävikään, viime hetkellä vaihdoin värin helmiäissävyiseen hopeaan. Kovasti suunnitteilla on lärsämuutos. Tahtoisin vaihtaa naamaani erilaiset lävistyskorut ja tehdä tukalleni jotain. Pitäisi jaksaa enemmän panostaa meikkiin. 

Mietin myös tänään, olenko oikeasti jotenkin niin kumman ja erikoisen näköinen. Tänään eräs pikkutyttö melkein teloi itsensä pyöränsä kanssa kun jäi toljottamaan minua suu auki. Ressukka. Teki mieli sanoa tyttöselle jotain, mutta ajattelin pikkuisen pelästyvän. :D Pöppönen ja Biblonen lempipaikoillaan, toinen pyykkikorin päällä ja toinen sängyssä. 


Ja tässäpä selvennys otsikkoon. Voin kertoa, että meitä katsottiin tänään kummissaan kaupassa kun raahasimme kassalle 10 kpl Saarioisten mikrolättyjä. Emme keksineet parempaa käyttöä Saarioisten 10 € hyvityslahjakortille. Mahtaa näiden jälkeen tulla mikrolätyt korvista. :D 
Yhtenä iltana taivas näytti tältä. Lähemmin katsottuna kuvat näyttävät ihan maalauksilta. Hurjaa! 

Voisinkin rueta hörsimään jo puoliksi jäähtynyttä kahviani ja siirtyä Civin pariin, olen melko varma, että tämän matsin tulen voittamaan. ;D 

Mukavaa torstai-illan jatkoa! 

1 kommentti: