maanantai 17. kesäkuuta 2013

Puuhailuja

Niin on taas aika hurahtanut enkä oikein tiedä mihin se on hurahtanut. Jotain rippeitä kuitenkin olen raapinut kasaan viime päivistä! 


Eräänä päivänä viikko takaperin innostuimme ukkokullan kanssa pitkästä aikaa pelaamaan Arkham Horroria! Saattoipa olla, että ukkonen joi siinä sivussa muutaman lasillisen absinttia.


Arkham Horror lautapeli ja sen lisäosat perustuvat H.P. Lovecraftin luomaan Cthulhu mytologiaan. Jos Lovecraftin novellit ja yleensäkkin lautapelit ovat mieleen silloin Arkham Horror on varmasti mieluinen.


Arkham Horror on yhteistyöpeli. Pelissä pelataan tutkijoilla joiden tarkoitus on taistella Arkhamissa vallitsevaa pahuutta vastaan.


Tutkijat yrittävät estää Suuren muinaisen saapumisen sulkemalla portteja ja taistelemalla Arkhamissa vaeltavia hirviöitä vastaan. 


Peli on laaja ja varsinkin lisäosien kanssa peli saattaa kestää useammin tunnin. Kannattaa siis varata paljon aikaa ja naposteltavaa. :D 


Pelissä tutkijoilla on mahdollisuus ostaa itselleen uusia esineitä jotka luonnollisesti helpottavat öykkyjen peittoamista. Suuren muinaisen herätessä ei yleensä ole paljoa tehtävissä sillä useimmat aseet eivät välttämättä tehoa, pelissä saakin olla hemmetin hyvä noppa tuuri! 

Tykkään pelistä suuresti sillä pidän paljon Lovecraftin teoksista. Lauta on myös näyttävä ja kiinnostava, kuten myös sen hahmotkin. Kyllä tämän pelin parissa aika liitää! Harmiksemme meidän pelimme viimeksi jäi hieman kesken kiitos kissojen. Kisulimme päättivät käyttää pelilautaa vauhdin ottoon ja rälläsivät sen päältä pistäen kaikki nippulat ja nappulat mullin mallin. Päättelimme kuitenkin, että olisimme suurella todennäköisyydellä hävinneet. :D 


Yhtenä päivänä ystävien kanssa kahvitellessa keksimme jekuttaa ihmisiä MixBooth sovelluksella. :D Moni luuli oikeasti lärvikirjassa, että olen tukkani leikannut lyhyeksi. Äiti sentään oli heti hoksannut ettei pääni muoto ole ihan tuollainen. :D 

Toivon todellakin, etten näytä vanhana tuollaiselta! 

Minä + Bablo = Nannimau! Emme sentään ole kaikkea aikaa sisälle viettäneet, olemme monena päivänä käyneet ulkoilemassa joko kävellen tai pyöräillen. Yhtenä päivänä innostuimme lähtemään ulkoiluttamaan kameraa. 

Olen haaveillut saavani kameraan uuden objektiivin ja jalustatsydeemihärdellin. Kaikki aikanaan, kunhan tärkeämmät hankinnat on tehty. 
Bablokin on viihtynyt hyvin ulkosalla. Puihin sen oli päästävä kiipeilemään tinttien perään. Harmi vaan, ettei hirveän korkealle tuota kakaraa voi päästää. 


Pöppis taasen on hyvin viihtynyt sisällä. Ei sitä harmita, vaikkei pihalle pääsekkään. Olisiko niin suuret traumat jääneet 8 kuukautta kestäneestä reissusta. Pöppis saakin aina jotain muuta mukavaa puuhaa sillä välin kun Bablo on ulkoilemassa. 


Viikonloppuna oli saunan siivous urakka talkoomeiningillä. En edes muista milloin olisin ollut viimeksi keskellä päivää humalassa! Eihän se tietenkään päiväkänneihin jääny, naapuri perkele! Vieläkin on rapulainen olo, toivottavasti huomenna jo helpottaa. Kyllä näin jälkirapulassa viimeistään tulee ajatus päähän juomisen lopettamisesta kokonaan. Harvoinhan tuota tulee nykyään juotua, onneksi, mutta sekin on liikaa. En ymmärrä ihmisiä jotka voivat juoda joka viikonloppu humalaan asti, yäk. 
Kortteja tuli tänään kiitettävästi, kerrankin oli erityisen mukavaa käydä postilaatikolla. Ukosta ei tainnut olla niin mukavaa kun hänen odottamaansa peliä ei sieltä löytynyt, reppana. :) 

Torstaina onkin edessä jännitys päivä! Kapselin asennus tasan kello 2. Olisinpa edes saanut aikaisemman ajan niin sitä ei ehtisi koko päivää jännittämään. Voin vaan taas odottaa sitä naururemakkaa kun astelen sisään ja kerron, että pelottaa. Ei ne labrassakaan ikinä usko, että kärsin neulakammosta! Ei lävistyksen tai tatuoinnin laitto tunnu missään, mutta jokin noissa lekurireissuissa aina pelottaa. :D 

Enköhän kuitenkin selviä siitäkin reissusta hengissä, sitten pääseekin juhannuksen viettoon. Tarkoituksena olisi keleistä riippuen käydä pyörällä ukkokullan kotona, toivotaan siis hyviä säitä! 

Tähän onkin hyvä lopetella ja katsaista katsomosta kesken jäänyt "Suomen surkein kuski"- jakso loppuun ja kokea valtaisaa myötähäpeää. Ukko taas pääsee kuuntelemaan papatustani siitä, miten uskomattomia ihmiset ovat. 

Palaamisiin! 


1 kommentti:

  1. Naapuri perkele, tosiaankin. Saanut muuta siitä juoma reissusta kuin mahataudin ja vitutuksen. Hyvinhän nuo kuvat on onnistunu ja kyllähän minä kuuntelen kun sinä noista sarjoista selität ihan mielenkiinnolla :)

    VastaaPoista