lauantai 8. kesäkuuta 2013

Onnellisuus : Koti

Kotimme on yksi niistä asioista jotka tekevät minut hyvin onnelliseksi. Tämä pikkuinen pesämme on turvapaikkani. Viihdyn täällä paremmin kuin missään muualla. Rakastan kotimme sijaintia; meillä on lyhyt matka niin kauppaan kuin kirjastoon. Täällä on myös jokseenkin rauhallista. Naapurit ovat mukavia. Vuoranantajamme on paras kaikista. 

Rakastan kotimme jokaista pientä yksityiskohtaa jotka olemme tänne tuoneet ja laittaneet. Tämä kämppä on niin kotimme kuin vaan voi olla. 

Tilaa on sopivasti, ei liian vähän eikä liikaa. 

Täällä voin olla oma itseni. 

Pitemmittä lässytyksittä, vilkaistaan millainen meidän pieni pesämme on! 


Eteinen. Pidän siitä, että naulakolle on tehty erikseen tuollainen syvennys. Siellä on myös pikkuruinen siivouskaappi.


Eteisen toisella seinällä meillä roikkuu tällaiset vekkulit pussukat! Barbapapa pussukoihin sujautamme esimerkiksi kirjoitetut kortit jotka sieppaamme kotoa lähtiessämme mukaamme. Näiden pussukoiden vieressä seinällä roikkuu ruma kalenteri. :D 


Toisella seinällä eteisen peilin yläpuolella meillä on tällainen Pucca sisustustarra! Tykkään täsä niiiiiiiin paljon! Tästä tulee mieleen minä ja ukkokulta. Kuvaa hyvinkin sitä tilannetta kun tavattiin. :3 


Eteisen vieressä meillä on hyvin hyvin pieni vessa. Onneksi meillä on vieressä pyykkitupa, ei tänne olisi pesukonetta mahtunut! 


Keittiö tahtoo usein olla kuin pyörremyrskyn jäjiltä. Liikaa tavaraa, liian vähän tilaa. Rakastan keittiötä silti. Pidän erityisesti tuosta ruskeasta tasosta. 


Jääkaappi. <3 Oveen on kertynyt muutama kiva magneetti. Nuo äidin tekemät mekkomagneetit on ehkä söpöimpiä ikinä! Ovessa on myös taulu johon voi kirjoittaa tussilla, se on huonomuistista ukkokultaa varten, että pysyy kärryillä mitkä vitamiinit ja pillerit on minäkin päivänä ottanut. :D 


Keittiön tärkeimmät! Voodoo- veitsiteline, Moccamaster, kissanruoka hylly ja baarikaappi joka on nykyään kovin tyhjä. Ikävästi on tuonne kaapin päälle kertynyt kaikenlaista rojua. o_o Täytyy joku päivä järjestellä! 


Eteisen ja keittiön väliseen seinään on kertynyt pari kissa juttua, ylempänä olisi vielä ollut mummon tekemä ristipistotyö samaan teemaan. Toivottavasti löydän tähän joskus lisää kisuli juttuja! 


Täydellinen kello, tykkään tästä niiiiiin paljon ! 


Minun törky nurkkani joka toimii myös ruokapöytänä. ;) Ikävästi kerään aina tavara koneeni ääreen, siistin kyllä pisteeni aina välillä, mutta kummasti nuo tavarat aina kerääntyvät takaisin. :D 


Koska niissä on tyyliä ja koska viski on hyvää! 


Siinäpä muu oleskelutila minun pisteeltäni katsoessa. 


Ja ukon oma piste tarkemmin! 


"Olohuoneen" hyllyille on lähinnä kerääntynyt muutamia figuureja ja tuikkukippoja. Myös muutama tyhjä absinttipullo toimii koristeena. 


Sohvan yläpuolella oleva valkoinen hylly on kiva kiva, mutta tuo kauhea musta häkkyrä aiheuttaa päänvaivaa. Mummo on ruennut kerämään ukkokullalle tuollaisia pikkuruisia autoja ja hankki niille tuollaisen telineen. En ole vieläkää keksinyt mihin tuon voisi sijoittaa joten se on ollu nyt väliaikaisesti tuossa. Kajareitten johdot vaatisivat sellaiset lista jutut, ovatkin kyllä hankinta listalla. Huomatkaa hyllyssä mun jättikäpy! Naapuri antoi sen minulle kun käpy meinasi kärähtää. ;D 


Meidän huippu soffa ja vielä huipummat dinotyynyt! Tuon huovan ja punaiset tyynyt olen aikonut vaihtaa, katsotaan mihin tulen vielä päätymään. Itken sinä päivänä kun tuo sohva räsähtää tai muuten vain kuluu loppuun liiasta sarjojen tai leffojen vahtaamisesta. xD 


Lopuksi vielä makuuhuone. Verho on liian lyhyt tiedän, muttakun vastaan ei ole tullut mitään mikä olisi miellyttänyt ja tuolla on kova tunnearvo kun sen itse opiskellessani tein. Ikkuna johon tuon ompelin oli luonnollisesti kapoisempi.Nurkassa tietty lasten kiipeilypuu, vieläkin odotellaan milloin saadaan tuon yöllä niskaan. :) 


Tästä lampusta en luovu! Nojoo, kyllähän tuon joutaisi uusimaan, sen verran vanha ja risainen se on, muttakun.. :D 


Tällä viuhkalla on rauhoittava vaikutus meidän makkariin. 


Törky hylly! Tykkään huluna tuosta kiehkura-perhos-tsydeemihärelli- seinätarrasta. Meillä oli tuota alempanakin, mutta kissamme Perkele päätti raadella sen rikki. 


Muutamia tärkeitä pehmoja ikkunalaudalla. Nuo Skelanimals pehmot keräävät hirveästi pölyä. -.- 


Ja vielä näkymä ovelle. 

Tässä on siis ihana kotimme, yksi niistä asioista jotka tekevät minut onnelliseksi. <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti