tiistai 18. kesäkuuta 2013

Koukutuksia katsomossa
Voisin vaikka vannoa, että minuun on iskenyt jokin pistos tai jonkinsortin parasiitti ohjailee aivotoimintaani. Minä joka vihaan töllöä ja typeriä sarjoja olen koukuttunut aivan tyhmänä pariin sarjaan! 

Nuoret, laiskat ja tyhmät

"Vanhempiensa täysin pilalle hemmottelemat nuoret, iältään 17–25 vuotta, eivät ole koskaan tehneet kotitöitä, oikeista töistä puhumattakaan. Ja miksi tarvitsisikaan, kun kotona asuessa vanhemmat passaavat ja kustantavat kaiken, mitä kullanmuruset haluavat?

Kuuden viikon ajaksi nuoret laitetaan siivoamaan yhteistä kotiansa, tekemään oikeita töitä ja laittamaan ruokaa, eli tekemään kaikkea sitä, mitä normaalit nuoret aikuiset tekevät. Tunteet ovat pinnassa ja pinna kireällä. Kun talo on täynnä keskenkasvuisia nirppanokkia, ei tulisilta yhteenotoilta vältytä.

Kaikki tallentuu nauhalle, ja joka viikon päätteeksi vanhemmat pääsevät aina näkemään omien kullannuppujensa suoritukset. Myötähäpeältä ei voi välttyä, kun isät ja äidit seuraavat, miten kammottavasti heidän jälkeläisensä käyttäytyvät, puhuvat ja kohtelevat muita ihmisiä. Luvassa on todellisia valaistumisia.

Koko ohjelman juju piilee siinä, että tähän asti valta on ollut hemmotelluilla lapsilla, mutta nyt valta siirtyy vanhemmille. He päättävät keskenään, kuka nuorista osoittaa vähiten kiinnostusta parantaa tapojaan ja kenet lähetetään kotiin. Tapojen parantaminen kannattaa, sillä kisassa parhaiten selvinnyt voittaa maailmanympärysmatkan." 

Tämä sarja on aivan loistava! Tätä katsoessa ei voi välttyä myötähäpeältä eikä voi olla taivastelematta näitä nuoria! Suosittelen lämpimästi, tästä riittää paljon jauhettavaa avopuolisolle jota ei voisi vähempää kiinnostaa koko sarja. :D Kokeilussa perhe-elämä

"Teini-ikäiset nuoret parit saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea perhe-elämän eri vaiheet pikakelauksella. Kokeiluun osallistuvat parit perustavat kodin ja saavat perheeseen lainavauvan. Parin päivän päästä vauva muuttuu lainataaperoksi, teiniksi ja lopulta kotiin muuttaa vanhuksia. Myös lemmikit tuovat väriä elämään. Miten nuoret parit sopeutuvat eri vaiheiden tuomiin haasteisiin? Onko kokemus kasvattava vai kauhistuttava?"

Pakko myöntää, että mielenkiintoista seurattavaa. Toivottavasti tämä ohjelma avaa edes joidenkin silmät ja saa kaksi kertaa harkitsemaan kannattaako perhettä perustaa ihan nuorena. :D 


Carrien päiväkirjat

"On vuosi 1984 ja elämä ei aina helppoa 16-vuotiaalle Carrie Bradshawlle. Perhe ja ystävät ovat toki tärkeitä, mutta kaiken muuttaa uusi rakkaussuhde siihen ainoaan ja oikeaan: New York Cityyn. Spinoff sarja Sinkkuelämää sarjan Carrien elämästä teinivuosina."

Iiks, tarviiko tähän sanoa mitään? Aivan ihana! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti