lauantai 18. toukokuuta 2013

Tykkään & En tykkää

Monet ovat toteuttaneet näitä tykkään ja en tykkää- postauksia videomuodossa, minä ajattelin nyt ihan nätskäski tehdä pienen listauksen, kymmenen asiaa joista pidän ja kymmenen joista en pidä!

<3
eBay
-Tarviiko perustella? 

Tupakka ruuan päätteeksi
-Aaaaah.

Liikunta
-Lenkkeily on ehkä tämän hetkinen lempparilaji!

Kissat
-Nimenomaan kissat.

Lasillinen viskiä silloin tällöin
- Ja hyvää sellaista!

Puhdas koti
- Mikäs olisi mukavempaa kuin tassutella paljain jaloin puhtaalla lattialla ja nauttia raikkaasta tuoksusta! Alkaa heti ahdistamaan kun lattiat peittyy kissankarvoista ja hiekasta, murusista ja pölypalleroista. Yäk.

Sauna
- Rakkautta. Se lämpö.

Mytologia
- Muinaisen Egyptin mytologia on ykkönen, mutta muutkin kiinnostaa. Oon tykännyt muksusta asti tutkia eri kansojen mytologioita.

Petipaini
- Purr. <3 ;)

Body modification
- *nyökyttelee*

:(

Varpaiden kynsien leikkaaminen
- Oikeesti, voiko olla mitään inhottavampaa puuhaa. Penskana oli helppoa kun isi leikkas kynnet. Pelkäsin aina, että isi leikkaa mun varpaat irti kylläkin, mutta helppoa se oli! Nyt pitää vääntäytyä ihme asentoihin ja yrittää leikata kynsi niin ettei se mene liian lyhyeksi ja koko ajan täytyy varoa ettei tökkää kynsisaksilla varpaaseen. Iuuuu. 

Kylmä kahvi
- Juon yleensä kahvin samalla kun olen koneen ääressä. Monesti se kahvi sitten unohtuu tuohon hiiren viereen jähtymään ja tietty on jääkylmää kun sitä rupean juomaan. Yäk. Pakko se on kuitenkin juoda, ei hyvää kahvia heitetä hukkaan! 

Kesä
- Kyllä, inhoan kesää. Mun puolesta vois olla aina talvi. Ai miksikö en kesästä tykkää? Liian kuuma, ötököitä jokapaikassa, ihmisistä tulee ällöttävän yltiöpositiivisia, ihmisistä tulee ihan pöllöpaviaaneja liikenteessä, koiran paskaa ja pulloja joka paikassa jne. Onhan kesässä tietty hyvätkin puolensa, mutta pidän silti enemmän talvesta. 

Facebook
- Sivusto, jota kohtaan minulla on viha-rakkaussuhde. Kyllä siellä aikaansa haaskaa mieluusti pelaten timsu- ja karkkipeliä, vaihtaa kuulumiset ihmisten kanssa ja joskus bongaa joitain tarjouksia, mutta vituttaa suuresti ihmiset jotka jakavat etusivun täyteen typeriä ja muka hauskoja kuvia, päivittävät tilojaan tunnin välein, lisäävät päivittäin kuvia joko itsestään/lapsestaan/lemmikistään jne. Okei, eli tästä päästään siihen, että oikeastaan en vihaa itse sivustoa vaan sivuston käyttäjiä. *peukku* 

Nykymusiikki
- Siis oikeesti, tarviiko tähän edes sanoa mitään?! 

Kaverin tekemät tatskat
- Tarkoitan amatöörien tekemiä tatskoja. Tokihan on hyviä harrastelijoita ja heistä saattaa kehittyä ajan kanssa hyviä, mutta kyllä silmiin sattuu katsoa päin persettä tehtyjä tatskoja. Haluaako kukaan täysjärkkinen oikeesti sellaisia omaan ihoonsa ottaa ja kantaa koko loppu elämänsä mukana? Ja sellaisista yleensä vielä jotain maksetaankin. No, jokaisella oma nahkansa ja mieltymyksensä. Minä ainakin käyn liikkeessä ammattilaisella tatuointini hakkauttamassa. :)

Postcrossing tyypit jotka eivät kirjoita mitään/ eivät kiitä kortista
- Niin, siinäpä se. 

Kylmät aamut
- Mikään ei oo tympeempää ku yrittää urhoollisesti nousta sängystä lämpimän peiton alta jos kämppä on ihan jäässä. Yäk. 

Itsestäänselvyyksistä sanominen/muistuttaminen
- -_-'

Nyrpeät myyjät
- Juurikin sellaiset jotka eivät vaivaudu tervehtimään asiakasta saatika kertomaan paljonko ostokset tekevät. Pieni hymykään ei olisi pahitteeksi. 

Bööönys:

Huonosti tiskatut astiat
- Yäk. Iu. Äääh. Mikään ei oo inhottavampaa ku se, että huomaa juomalasin olevan ihan paskanen just ku siitä sai juotua. Tai kuivettuneet ruuantähteet haarukassa. Tms. Yäk. 


Mitä voimmekaan näistä asioista päätellä? Olen erittäin tylsä. Ja laiska. Ja tyhmä. Höhöö.

Tänään rillaamaan naapuriin ja ottamaan muutama ölppä. Viikon päästä sitten juhlitaankin meikäläisen valmistumista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti