perjantai 10. toukokuuta 2013

Kuulumisia & himotuksia

Viimeksi kirjoitellessani taisin mainita työt. Unohtakaa ne, lopetin melkein heti erinäisistä syistä, enimmäkseen iteni takia. 

Viikko on taas pian lipunut ohi ilman kummempia tapahtumia. Päivät menee ollessa ja se kelpaa minulle paremmin kuin hyvin. Pitkin viikkoa olen kuitenkin hoksannut pari uutta aihetta onnellisuus-postausten jatkoksi ja eilen eräs uutinen sai tajuamaan kuinka onnellinen voi olla toisten ihmisten puolesta. <3 

Pari kivaa juttua sentään tuli postissa tällä viikolla! 


Tällaista hihatonta hupparia olenkin etsinyt jo monta vuotta. Aina kaikki mieluiset ovat myyty loppuun. Tilasin H&M;ltä harmaansävyisen hihattoman hupparin ja se olikin liian iso.. Tietty ne olivat sillävälin myyty loppuun enkä saanut palauttaessani tilalle pienempää hupparia. Äiti löysi tämän ONLY:n hihattoman pyöriessään Zalandolla ja linkkasi heti sen minulle. No, äitini tilasi samanlaisen joten ollaanpa taas tekstiilikaksosia. Pitääkin katsoa tarkkaan ettei tule laitettua tätä päälle jos äidilläni on tämä silloin kun yhdessä menemme johonkin. Jokunen vuosi sitten kun meillä oli samanlaiset pinkkimustat hupparit päällämme saimme kuulla kyselyjä kylillä siitä olemmeko sisaruksia ja olenko minä se vanhempi! Jesss. 


Tällaiset ihanuudet nappasin samaan pakettiin hupparin kanssa Zalandolta. Mikä parasta, nämä olivat alennuksessa eikä hintaa jäänyt kuin hieman päälle kymppi! Söpöt ja näpsäkät peruspopottimet, tykkään! 


Tällä viikolla ukkokulta asenteli meille olohuoneeseen pimennysverhot, nyt näkee päivälläkin vahata sarjoja töllöttimestä tai pelata pleikkarilla! 

Uusi suihkuverhokin saatiin vessaan joka sytyttikin kipinän sisustaa vessaa lisää raikkaammaksi. Minulla onkin jo muutama juttu mielessä, mitä sinne pitää saada kunhan on rahaa. Katsotaan miten käy! 

Tässä viikolla onkin mieleeni iskeyty pari PAKKO SAADA-tuotetta. 

Ensinnäkin, pakko saada jotain hopeista, mielellään metallin hohtoista vaatekaappiin. Jotain sellaista olen kyllä himoinnut jo pitempään, mutta nyt himo on vain vahvistunut. Ebay auttakoot minua tämän himotuksen kanssa! 

Toisekseen, törmäsin elloksen sivuilla Wet n Wild Fergie kynsilakkoihin! Tahtoo! Löysin pari oikein muksulia sävyä jotka olisivat enemmän kuin upeita kynsissä. Googlettelin hieman ja löysin kyseisiä vähän halvemmalla toisesta verkkokaupasta, ehkäpä ukkokulta haluaisi joskus yllättää.. *vink* 

Muita himotuksia lähinnä ovat jatkuvasti päässä olevat tatska haaveet ja muut satunnaiset himotukset ja halutukset. ;D 

Loppuun iloinen kuva ettei elämä ole liian ankeaa! 


Ps. Jos blogini hiljentyy tämän postauksen jälkeen niin luultavasti syy on siinä, että ukkokulta on antanut minulle selkääni ylläolevan kuvan vuoksi.. :D 

2 kommenttia:

 1. Etköhän sinä niitä kynsilaukkoja saa tilata ku minä en niistä mitään ymmärrä. Piti taas pistää minusta pornokuvia nettiin >:3 prkl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahtoo paljo niitä. ^_^

   Ja hauska kuvahan tuo. :3

   Poista