lauantai 25. toukokuuta 2013

Huhheijaa

Otsikko kertookin tämän hetkiset fiilikset. On jotenkin huh ja heijaa olotus. Alkuviikosta sain vihdoin ja viimein käpäliini valmistumispaperit. Se hetki kun talous- ja toimistopalvelu puolen vastaava ojensi tutkintotodistusta käteeni oli hurja! Hymyilytti ja jännitti. Vihdoin saavutin jotain. Sain läpi sen mitä en uskonut ikinä saavani läpi. 

Valmistumiseni aloitti myös niin ihanan kela- ja työkkärirumban. Siinä kaksi laitosta joissa asioiminen tuntuu niin hankalalta ja ahdistavalta. Kelalla kaikki on niin hepreaa ja työkkärissä olo on kuin kuumilla kivillä. Noh, joten kuten asiat hoidossa kuitenkin tällä hetkellä, toivottavasti rahat rupeavat kulkemaan ettei tarvitse majoittua sillan alle. 

Tänään vietettiin valmistujaisiani vanhempieni luona. En halunnut juhlista virallisia saatika suuria taikka hienoja. Paikalle saapuivat vanhukset ja siskoni perheineen. Grillasimme ja mussutimme napamme täyteen salaattia. Tunnelma oli rento eli juhlat olivat onnistuneet! Harmi, että kaiken sen rentoilun keskellä unohdin täysin ottaa kuvia. 

Jotta tämä lyhyehkö huhheijaa- päivitys ei olisi kovin ankea, lisään loppuun muutaman hassulin kuvan! 
Toivottavasti saan jostain virtaa kirjustella ensi viikolla taikka lähiaikoina jatkoa onnellisuus-postauksille ettei mene sekin ihan läskiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti