perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tylsyyttä

Pylly mimmonen viikko on ollut. Melkein joka päivä oon töskännyt jotain tai muuten vain kaikki mennyt päin hanuria. 

Alkuviikosta en hurjasti edes muista, mutta luultavasti tösköilyä mahtui sinnekkin. 

Keskiviikkona lakkasin mun kynnet kahteen kertaa ja epäonnistuin kummallakin kerralla. Tyydyin siis olemaan nakupetterinä eli ilman lakkoja. 

Torstaina ihmettelin jo mihin mun H&M paketti on jäänyt kuppaamaan. Menin sivuilta omista tiedoista tsekkaamaan saisko sieltä jotain vihiä paketin olin paikasta ja saihan sieltä! Selvisi, että paketti oli saapunut jo tiistaina siwaan eikä saapumisilmoitusta ollut lähetetty ollenkaan puhelimeen. Kiva kun nuo systeemit aina pelaa niin hienosti! Petyin kun paketissa ei ollutkaan oikein mitään mulle (tai no oli mut ei sitä vaatetta mitä eniten odotin), lähinnä vaan ukolle reenipökät + paita. 


Tilasin omaksi ilokseni tuollaisia söpöjä servettejä. Harmi ettei niitä ollut vaalenapunaisella pohjalla, ne olis sopinut hienosti meidän keittiöön. Söpöjä nuokin eikä tarvitse enään kokea kauhunhetkiä kun vieraita saapuu eikä ole servettejä parempaan kattaukseen! 

Kuplamuovipussukan uumenissa on valkoinen glitterilakka. En voinut olla ottamatta sitä. Halpa ja litteriä! Laadultaan vaikutti aika kököltä, paksun oloista ja vaikeasti levitettävää. Joutuu töpöttämään, että litteriä jää kynteen. Mut eiköhän tälläkin jotain saa aikaseksi! Ihanaa olla niin väsyneen näköinen ja kiva kun ukko on niin hyvä ottaan kuvia, oviki nätisti vinkkurassa! Pääasiana siis tuo huppupyyhe! Just parhaan värinen ja nuo korvat! Eikä haitannut yhtään, että oli vielä alessakin. ;) Mitäs pienistä vaikka onkin lastenpyyhe, tää menee hyvin tukkapyyhkeenä! 

Pyyhehassuttelun jälkeen aloinkin taas lakkaus puuhiin. Ja vituiks män. Lohdutin itseäni vaahtokarkeilla. 

Tätä kirjoitusta raapustaessa rupesin miettimään, että ehkä tää viikko ei nyt niin lopen kakka ollutkaan.. :D Tai sitten en vaan enään muista kuin kakka se oikeasti olikaan! 

Tänään ei varmaan erikoisia olekaan tapahtunut, sain kynteni vihdoin kuntoon, söin läskisti.. 

Ensi viikolla pitäisi postin tuoda mulle ja ukolle kaikkia kivaa, mm. huutiksesta new rockit, seppälästä perus kamppeita, ebaysta roinaa, kenties H&M toinen paketti jne. 


Tässä kuvanen vielä meidän poitsuista! Harmaa katti johon on tarkennettu on meidän liikavarpit omistava Bablo ja takana sameana näkyvä karvinen on meidän Perkele. Minun rakkaudet. <3 

3 kommenttia:

 1. Ei kait se ny nii kakka viikko oo ollu :D ainakaan minun muistin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni kuvan laadusta :( en vain osaa käyttää järjestelmä kameraa kun se on niin raskas vekotin. :D Sekä säätöjä miljoona. Itselleni riittää kamera joka on puhelimessa.

   Poista
  2. No oli se kakka viikko ku epäonnistuin niin monessa asiassa.. :D

   Kyllä sinä vielä opit peruskuvia ottamaan.. :)

   Poista