sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tuunausta ja viikonlopun kuulumisia

Tänään kahvi maistu harvinaisen paskalta. Se voi olla omaa syytäni kun olen antanut sen kitkeröityä termarissa. Paskaa tai ei, juon sen kuitenkin. 

Alkuviikosta matkahuolto kuljetti siwaan kauan haluamani laukun. Täydellinen arkilaukku ja teemaltaan mitä mieluisin. <3 

Hell Bunnyn Mummy laukku Cybershopista 16,00 € 

Perjantai iltana isoveljeni vieraili meillä pelailemassa. D&D : The Legend Of Drizzt meni putkeen mitä nyt säännöt olivat pitemmä tauon jälkeen hieman hukassa. Veljeni lähti joskus kymmenen aikaan porukoille ja rupesimme ukkokultasen kanssa pelaamaan Armaa. Yöllä käydessämme ulkona jakoihimme sujahti suloinen pitkäkarvainen valkoturkkinen kisuli. Kissalla ei ollut pantaa ja turkki näytti rähjäiseltä. Huolestuimme kovasti kissasta ja mietimme mitä sille teemme. Kello oli sen verran paljon, ettemme viitsineet soittaa paikalliseen kenneliin jonne löytöeläimiä voi toimittaa. Kummallakaan ei ollut kännykkää taskussa joten otimme kissan käymään sisällä saadaksemme siitä kuvan. Meidän omat kissat olivat aivan kauhuissaan. " Mikä tuo on? Miks se tulee tänne". Nappasimme kisusta kuvan ja veimme sen sähinän saattelemana takaisin ulos. Emme voineet ottaa sitä meille yöksi. Toivotimme kissalle onnea kotimatkaa varten. Laitoimme lärvikirjaan ilmoituksen paikkakunnan nettikirpulle kissasta. Ennen nukkumaan menoa innostuin kikkailemaan niittejä tennareihin ja tupakkikenkiin. 

Näin helposti kengät saavat uutta ilmettä

Lauantai aamuna ilmoitukseen oli vastannut vanha kaverini ja ilmoitti, että kissa oon päässyt karkaamaan naapuristamme missä kissa on ollut hoidossa. Kävimme päivällä etsimässä kissaa pihalta ja ilmoitin naapureillekkin kissasta. Mietin koko päivän kissaa ja kirosin, miksen ottanut sitä uhallakin meille yöksi. Päivällä innostuin tuunailemaan tupakkikenkäni loppuun. 

Pari niittiä ja hiluja, paljon kivemman näköiset kuin ennen!

Nää kiiltelee kivasti auringonvalossa! 


Iltasella pelailtiin ja saunottiin. Syötiin hyvin ja läskisti. Katsottiin simpsoneita ja pelattiin lisää. Jossain vaiheessa yöllä tupakilla käydessä surkuttelin kissan perään ja mitä silloin tapahtui! Vastapäisen rivarin nurkalle ilmestyi pari kiiluvia silmiä. Kutsuimme ukkokullan kanssa kissaa kilpaa luoksemme. Valkoinen pörröpallo kiirehti luoksemme. Silittettelimme ja kehuimme kisulia hienoksi. Iloitsimme, että se löytyi. Kissa toimitettiin hoitajalleen naapuriin. Loppu yön olimme suunpielet korvissa, oli ihanaa kun kissa löytyi. 

Taas ennen nukkumaanmenoa innostuin tuunailemaan. Leikkasin ukon maastotakista hihat veke ja kirosin, ettei meiltä löytynyt hiekkapaperia eikä raastinrautaa. Olisin halunnut kuluttaa kankaanpintaa ja tehdä hihansuista repaleiset. Vieläpä tuota kerkeää. Nakkasin "uuteen" liiviin parit niitit kaveriksi. Tällä hetkellä liivi näyttää keskeneräiseltä, joten tuunailen sen loppuun jahka ehdin ja kykenen ennenkuin siitä tänne mitään julkaisen. :) 

Tänään onkin normaali pyykkäyspäivä. Sunnuntait ovat mukavan leppoisia päiviä sitä varten. Tiedossa on pelailua ja jonkinsortin äpöstelyä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti