keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Timsu

Kahvi on kuumaa. Syön samalla pannaria. Tai söin. Ahmatoin juuri viimeisen palan kitusiini. 

Pää on tänään ihan kukkupöö. Aikaiset aamut eivät ole mun juttu. Tänään piti nousta ennen kukon pierua, aamulla oli aika Ylivieskan Pitbulliin Petrin kätösiin. 

Tatuloinnista tuli parempi kuin osasin kuvitellakkaan, mun tatuoija tietää aina mitä mä haluan. 

Kämmenselän tatskaaminen ei ollutkaan niin kivuliasta mitä kuvittelin. Ajattelin etukäteen sen vastaavan jalkapöytää. Jalkapöydän kukkaset sattu ihan vitusti. Kyllä mun kämmenselästä löytyi mukavia hermopisteitä, lähinnä vitutti kun niitä tikattiin. Parasta koko hommassa oli, että pystyin koko ajan seuraamaan Petrin työtä. On ihan sikamakeeta nähdä kun neula uppoo ihoon jättäen sinne mustetta. 

Varattiin mulle uus aika heinäkuun loppuun. Tekastaa isompi kuva tuohon mun tyhjyyttä ammottavaan kätöseen ja ruetaan miettiin mitä kaikkea muuta sinne vois laittaa. Onneks mulla on paljon ideoita. <3 Rahapussi ei tykkää. 
Sain käteeni tällaisen seksikkään kumihanskan. Naureskeltiinkin bullissa, että onhan toi sentään muodikkaan värinen ettei hävetä käyä kaupasa. ;) Harmi ettei pojilla ollut tällähetkellä tavanomaisia mustia kumppareita, sellanen hanska olis ollu aika kinky! Tällainen paljastui kumpparin alta. Pientä turvotusta ja mustelmaa havaittavissa. Ei se mitään, tänään pestään ja rasvaillaan, iltasella tai viimeistään huomen aamulla opsite kalavo kuvan päälle ja sitten vaan odotellaan, että paraneepi. 

Voiko näitä olla ikinä liikaa ? <3 


2 kommenttia:

  1. Hyvä että tykkäät :) on se hiano :D sitten varsinkin kun turvotukset lähtee.

    VastaaPoista