sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Pinkkejä hattaroita pimeyteen

Jokseenkin vmäisiä ja negatiivisia asioita olen nyt kirjoitellut ja niissä hautonut. Lasketaanpa välistä niitä hattaramaisia pinkkejä muumipilviä pimeyteen. 

Ensi viikko tuo mukanaan muutamia positiivisia asioita (katsotaan sitten jälkeenpäin onko ne nyt loppusissaan niin positiivisia olleet..). 

Maanantaina eli huomenna mulla ja ukkokullalla on 2v kihlapäivvä. Harmi ettei ole rahaa mennä ulos syömään tai tehdä muutenkaan mitään erikoista. Voisin vaikka veikata, että muistetaan tiistaina ukkokullan kanssa "Ainiin, eilen oli kihlapäivä, hupsista saatana, mennään ensi vuonna sitten ravitenliin ja elokuvviin ja.." niin ees pois päin.

Tiistaina voisi tulla vaikka jotain  kivaa postia. 

Keskiviikkona aamusta tatuointi aika, jee! Sitä onkin taas odotettu. <3 

Torstaina illasta saapuu paketillinen kosmetiikkaa. 

Perjantaina pitäisi tulla rahaa joten kauppapäivä. Ehkä jotain hyvää viikonlopuksi, kuten salaattia tms. 

Lauantaina & Sunnuntaina pelaillaan ja ollaan vaan, sehän on positiivista? 

Tulevalta viikolta odotan tietty paljon postia! Kengät, vaatteita, roinaa, supernaturalin seiskakausi.. 

Meinasin tänne loppuun tulevan viikon katsauksen jälkeen lisätä kuvia muutamista lempparijutuista ja kertoilla niistä, mutta päädyin kuitenkin hylkäämään ne erilliseen postaukseensa jonnekkin sumuiseen tulevaisuuteen. Miksikö? Siksi, että poksahdan kohta liian positiivisuuden myötä vaalenapunaiseksi vaahtokarkiksi. Vähän kerrallaan, pieniä määriä positiivisuuden murusia ettei aivan ällöksi mee. 


2 kommenttia: