maanantai 1. huhtikuuta 2013

Päästäinen, kaljaa ja muuta paskaa.

Hihhei. 

Pääsiäinen hellittää. Ei me kyllä sitä mitenkään erikoisemmin edes juhlittu saatika sitä tiedostettu. Vituttaa vaan tämä monen päivän posti tauko. Viikonloput on muutenkin ittessää tylsiä ja tuskallisia kun posti eikä rahat kulje. Toivottavasti huomenna postilaatikko räjähtää. <3 Miten niin materialisti. Palatakseni vielä pääsiäiseen, meillä kävi tai ainakin yritti käydä virpojia. Mietittiin ukkosen kanssa tovi, onko suurempi pettymys lapsosille se, että ovi avataan ja kerrotaan ettei ole mitään antaa vai se ettei avaa ollenkaan. Noloa ehkä, virpojat ja niiden mukana ollut aikuinen kurkistelivat keittiön ikkunasta sisään ja tietty bongasivat minut. Ei kyllä olisi hirveänä hyödyttänyt piileskelläkkään sillä keittiön mankasta pauhasi smetana ja se varmasti jo itsessään paljasti, että kotosalla ollaan. Lopputulos oli siis se, että odottelimme henkeämme pidätellen pikku ihmisten kaikkovan oveltamme ja tämän tapahduttua henkäisimme helpotuksesta. Kyllä, olemme kamalia ihmisiä. En kuitenkaan usko, että pikkuiset trullit olisivat innostuneet esim. palasesta vessapaperia tai kahvipaketin jämistä. Virpojathan odottavat pannu ojossa rahaa tai karkkia, mieluiten kumpaakin. 

Lauantai iltana oli ohjelmassa ukon olut testi. Testi tehtiin täysin sokkotestinä ja tulokset olivat mielenkiintoisia. Käkätin pääni sisällä kun kuskasin ukolleni hänen mieli oluttaa lasisessa tuopissa ja ukko haukkui tämän kaljan melkeinpä lyttyyn. Laimea maku ja vaahtoava, sotkuinen kalja. Yllättäen ukon entinen inhokki listan olut oli kaikista mielyttävin. Ehkä aikaisemmin mielikuvat ovat harhauttaneet hänen mieltään. Kallis olut = paras olut. Halpa olut = paska olut. Lukekaa koko juttu tästä kaikkine mielipiteineen ja tuloksineen. 

Asiasta toiseen, rakas ystävä kävi lauantaina pikavisiitillä ja samanlaisen reissun teki tänään. Sain tuliaisia Thaimaasta ja Turkista. Pikkuinen purnukka joka sisälsi rannekorun Thaikuista ja Jack Daniels teeppari ja kortti Turkista. Voi kuinka voikaan ihminen ilahtua! Muuten vaan tuliaisina sainkin pakkauksen liukkaria ja sormivibran, mahtavaa! :D Kiitti Ellu & Maro. <3 

Loppuun iloinen video jotta unehtuu nämä kamaluus tekstit!


2 kommenttia:

  1. On se kieltämättä hieman noloa kun joku näkee että on kotona mutta ei vain mene ovea avaamaan :D mutta minkäs teet. Tiedä sitten miten paljoa nyky trullit odottavat palkkaa vitsoistaan. Kun olin lapsi, minä sain joko muutamia markkoja tahi karkkia jonnin verran. Nykyään tuntuu, että kakarat odottavat vähintään 5€ tai pussillista karkkia. Mene ja tiedä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. Joskus kuulin jossain ohi kulkiessani pääsiäisen aikaan kun jotkut kakarat olivat pettyneitä kun eivät saaneet enemää rahaa kuin jonkun 15 € per nokka.. Paljonhan sen pitäisi muksulle olla.

      Poista