maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kikkeliskokkelis

Huijuij, nyt tuli jännät paikat. Torstaina pitäisi mennä perehtymään työhön. En kerro työstä vielä sen enempää ennenkuin olen kokeillut sitä, onko minusta edes siihen. Mutta kaikki peukkujen pitämiset otetaan vastaan! 

Tänään oli postikortti päivä! Harrastan siis postcrossingia. Jos et tiedä, mitä postcrossing on, suosittelen tutustamaan. Tästä pääset postcrossing sivuille. Valitettavasti sivut ovat englanniksi, mutta jos vähääkään osaa kieltä ymmärtää kyllä mistä on kyse. Kyseessä on niin kansainvälinen postikorttirinki, aina kun lähetät kortin saat jostainpäin maailmaa myös itsellesi kortin. Liittyminen ei maksa mitään, sinun tarvitsee hankkia itse vain kortit ja postimerkit. Mukava harrastus jos esim. on kiinnostunut muiden maiden kulttuureista, haluaa kehittää kielitaitojaan tai muuten vain haluaa piristystä postin sekaan (eihän kukaan jaksa pelkkiä laskuja vastaanottaa.. ;)). Harrastus ei mielestäni ole hirveän kallis sillä kortit voi lähettää kakkosluokassa ja postikorteissa voi säästää tilaamalla ne täältä

Kirjoitin tänään muutaman kortin saatujen korttien rekistöröinnin lisäksi. Kirjoittamani kortit menevät Puolaan, Ranskaan ja Kiinaan. Laitoin yhden kortin kuoressa ja kuoreen mukaan pari teepussia, tyyppi kertoi olevansa kiinnostunut erilaisista teemauista ja ajattelin ilahduttaa häntä.Hassuteltiin ukkokullan kanssa yhtenä päivänä. Tai no, niinhän me tehdään aina. Koko ajan. Poitsujen mielipiteet ainaisista hassutteluista. 

Nyt vuorossa..

.. ja hieman supernaturalin kasi tuottista! 

1 kommentti: