lauantai 13. huhtikuuta 2013

Asiat jotka..

.. vituttavat. Tehdään pieni listaus lauantain kunniaksi! 

a) Teinit. Kyllä, tiedän etten ollut itse teininä mikään mallikelpoinen kansalainen. Oon kyllä satavarma, että omaan teini aikaan porukka ei ollut sellaista kuin nykyään. Mikä vitun juttu se on, että vaahtosammuttimen kokoset nappulat menee kirjastoon hengaamaan, riehumaan ja kiroilemaan? Entä miks hitossa pitää ajaa pyörillä autotiellä koko tien leveänä lönttinä? Mitä se on, että syljetään sisällä? Ajetaan mopoilla ja niillä vitun mopoautoilla päin persettä. Miksi listausta voisi jatkaa loputtomiin. 

b) Paskat koiran omistajat. Okei, ette te ehkä oo paskoja, ehkä vaan laiskoja ja ajattelemattomia. Se että kusetat ja paskotutat koiras toisen postilaatikon juureen on kuule tosi kiva juttu. Vielä kivempi juttu on se, että et siivoa niitä koiras jätöksiä. Mikä se on niin vaikeeta ottaa sitä hemmetin paskaa sinne vitun pussiin ja viedä roskikseen? Siivoaahan kissa ihmisetkin kissojensa jätökset laatikosta ja eihän ny ihminen itekkää pasko minne sattu ja jätä sitä siihen. Toinen juttu ihmetyttää myös, että miksei sitä koiraa voi pitää kytkettynä? Lakikihan määrää, että koiran pitää olla taajamassa ja toisten alueilla kytkettynä. Tähän aikaan vuodesta myös metikössä koiran täytyy olla kiinni tai heti kytkettävissä tilanteen vaatiessa. Tietty vedotaan siihen ettei se pikku muffe kellekkään tee mitään, mutta aina on mahdollisuus siihen, että muffeliini säikähtää tai ottaa ja lähtee vaistojensa perässä seuraamaan jotain tai hyökkää jonkun uuden asian kimppuun tms. 

c) Kuuntelemattomat ihmiset. Mikä on niin vaikeaa kuunnella loppuun asti keskeyttämättä toista? Miksi pitää alkaa puhua päälle? Tai miksi pitää sulkea ne korvaliinit kokonaan ja olla, niinkuin ei kuuliskaan. Eikö voisi kuunnella ihan kohteliaisuuttaan? Miksei ihmisillä ole nykyään käytöstapoja ollenkaan? 

d) Kirppistelyt. Miksi vitussa nykyään ihmiset roudaavat tavaraa kirpparille tai laitattavat nettiin myyntiin rikastumisen toivossa? Ymmärrän, jos myyt jotain täysin käyttämätöntä ja uutta tuotetta ja haluat saada siitä omasi takaisin. Mut miksi vitussa pyydät vanhoista onlyn farkuista kymppejä joissa ainoina vikoina ovat kuluneet lahkeet, reikä polven kohdalla, ratkennut vyölenkki ja tuulella käyvä vetoketju. Oon aina luullut kirppistelyn tarkoituksen olevan hankkiutua ylimääräisestä kamasta eroon pientä korvausta vastaan. 

e) Postcrossing tyypit jotka eivät kirjoita korttiin mitään. Tai ne jotka eivät kirjoita mitään viestiä saadessaan multa kortin ja rekistöröivät kortin. Olisi kiva saada jokin pieni lause tai sana, vaikkei kortti olisi mitenkään mieluinen. 

Tässäpä tällä hetkellä eniten ketuttavat asiat mielenpäältä. :) 

Nyt punkku jäähtymään illaksi ja sauna piälle! 

2 kommenttia:

  1. Jälleen kerran olet asian ytimessä. Se on vaan niin että nykyteinit ovat varmaankin näiden vapaakasvatusta suosivien vanhempien tuotosta. Koiran omistajat taas uskovat olevansa parempia ihmisiä kuin muuta ja tietävänsä kaiken. Ahneus myös vaivaa ihmisiä, paskasta pitää saada silti saman verran mitä on itse maksanut tai enemmän. Postcrossing todistaa että mulkkuja on muuallakin kuin vain suomessa :)

    VastaaPoista