perjantai 29. maaliskuuta 2013

Loistetta risukasaan

Jotenkin tuntuu, että nyt menee hyvin. Voisinpa kertoa muutaman asian viime päivistä jotka ovat saaneet tämän tunteen aikaan.

1. Koulu jutut alkavat olemaan paketissa. Odottelen nyt vaan, että pääsen antamaan viimeisen näytön ja sitten pitäisi parin viikon sisällä saada paperit kouraan. 

2. Einespaska turvotukset ja lihotukset ovat taas tasaantuneet. Pakkanen on täynnä lihhaa, saadaan seuraavat viikot kunnon sapuskaa. <3 


3. Voitin eilen pikkuisen potin rahaa joten talouspuoli on hoidossa. Laskeskelin myös eilen käteisvaroja, että rahat uuteen tatuointiin ovat kasassa kuten myöskin ukon koneen osiin joista lasku tulee vasta myöhemmin, joten nyt voimme keskittää kaiken ylimääräisen säästötilille. :3 

4. Ukko lupasi minulle, että saan ostaa jotain pientä kivaa itselleni tuon eilisen voiton myötä. Ihanaa, kun kerrankin saa ostaa jotain mikä ei ole niinkään tärkeää. Jahkailen nyt uuden hupparin, laukun, kynsisomisteiden ja viskipullon välillä. Vaatteita toki on, mutta olen monta vuotta haikaillut hihattoman hupparin perään. Nyt niitä olisi ihan mukavaan hintaan taas saatavilla H&M:llä. Toisaalta olen pitkään, niin pitkään halunnut arkikäyttöön Hell Bunnyn Mummy laukkusen. Se olisi sopivan yksinkertainen ja soppelin kokoinen, kävisi rönttöskamppeittenkin kanssa ja olisi muumio kuvioiltaan mitä parhain mulle. Jotenkin tuo ketjukas tekonahka laukkuli ei aina sovellu arkikampetukseen vaan vaatii jotain parempaa päälle. Kynsisomisteethan nyt himottaa aina. Viski on ollut pitkään se asia, mikä on puuttunut baarikaapista. Ei ole suurempaa nautintoa kun illan päätteeksi silloin tällöin nauttia lasillinen viskiä jäillä! 

5. Mun uus kamera saapuu varmaankin ensi viikon alussa. Eihän sitä olekkaan odoteltu kuin vasta 2 viikkoa firman sekoilujen vuoksi.. 

6. Viikonloppuna saan vieraakseni vanhan ystävän jota harvoin tulee nykyään nähtyä pitkän välimatkan vuoksi. Toisaalta tapaaminen jännittää, mutta tietty oon myös innoissani. 

7. Viikonloppuna toteutetaan ukon kanssa olut testi. Joku oli tehnyt sellaisen vasta ja väitti, että perus kurjala-karahu-olovi-ymp oluissa ei ole selkeitä eroja, ainoastaan pirkka oli ollut hirveetä kuraa. Ukkohan tuo meinasi, että kyllä niissä on selkeät erot ja päätti, että asiaa täytyy itsekin tutkia. Minen oluista tiedä kun en niitä juo, mutta autan ukkokultaa toteuttamaan tutkimuksen.. :D  

Siinäpä muutama asia, vasta painoksi kai pitäisi keksiä jotain ei niin mukavaa ettei menisi yltiöpositiiviseksi, mutta siitä listasta tulisi helvetin pitkän. 

Tämän listauksen myötä onkin hyvä siirtyä Arma kakkosen pariin opettelemaan nappeja ymp. Luultavasti se peli latistaa tämän epäilyttävän hyvän fiiliksen ja pakottaa minut tervaamaan keuhkoja ihan liikaa. Katsotaan miten käy! 

Loppuun tietty mufiikkia! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti