perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kirppuilu netissä

Voin kertoa, että rupean olemaan pikku hiljaa vittuuntunut jokaiseen vitun netti huutokauppaan ja kirppariin. 

Tänään joku urpo huutonettiläinen ilmoitti, että ollaan ukon kanssa paskaa myyty hälle. Vitustako me tiijetään vaikka urpo selittäisi ite paskaa. Toimivia vehkeitä myymiemme tavaroiden piti olla. Urpo ilmoitti, ettei ole kiinnostunut saamaan rahojaan takaisin, eikä odota meidän tulevan asiassa vastaan millään tasolla. Kiitosta vuan, että erikseen laitat raamatun mittasen itkuvirren ilman että edes tahtoisit meidän tulevan asiassa mitenkään vastaan. Urpo ilmoitti lopussa antavansa meille negatiivisen. No siitä vuan! Se nyt on mulle ihan sama jos yks tolloapina antaa yhden negatiivisen palautteen suostumatta edes keskustelemaan esim. hyvityksistä. Kylläpä nuo muut huomaa tuolla huutonetissä, että palautteita on monta sataa positiivista. Ei oo tapana kusettaa ihmisiä ihan niinkui odotetaan ettei kukaan kuseta meitäkään nuissa kaupoissa. Tää sähköposti oli mulle siihen asti ok kunnes tultiin kohtaan : 

Olen itse Pohjanmaalta kotoisin ja tottunut luottamaan toisiin pohjalaisiin
Nyt huomasin etteivät kaikki Pohjammaalla asuvat ole siellä syntyneet
Jotkut ovat saattaneet muuttaa Savosta."

No mitä vittua? Napautin urpolle takaisin, että aidot pohojanmaalaset suostuu asioista keskustelemaa. 

Muutenkin rupiaa vituttaa nämä huutajat jotka eivät vastaa sähköposteihin tai jos vastaavatkin niin viikon tai kahden päästä. Silloikin joku Pirkko Anneli pyytää vielä viikon maksu aikaa, että tili kerkeää tulla. Olisitko voinut säästää rahaasi sen verran, että sinulla on huudon päättymis päivänä se 2 € + 0,70 € tililläsi. Tai olisitko kalliimpaa huutoa tehdessäsi Jorma hyvä voinut kysyä etukäteen sopiiko, että maksat vasta viikon jälkeen huudon päättymisen mikäli huudon voitat. 

Yleensä näihin huutonetteilyihin ynnä muihin paskoihin liittyy myös paljon muuta paskaa. 

Ja samat viat pätevät lärvikirjan eri kirpuilla. Siellä tosin meno on viellä päättömämpää. Porukka varaa, vapauttaa, vakuuttaa ostavansa, häipyy kuin pieru saharaan jne. Säännötkin ovat sellaista sotkua, että saisi olla jokin ydinfyysikko tahi muun sortin insinöörifilosofisuperihminen, että niitä pystyy noudattamaan ilman rikkomuksia. Ja mitä vittua jotkin mummon vanhat kukkakalsarit tekevät gootti/rock/tms/kirpulla? 

Ottaa jo vähemmästäkin ohimoon. 

En myy enkä ole myynyt kamppeitani lärvissä, satunnaisesti olen toiminut ostajana. 

Ja kyllä, vaikka syvästi vittuunnun huutonetinpaskasta jatkan siellä kaupustelua. 

Ps. leikkasin tänään tukkani taas parin kuukauden kasvattelun jälkeen. Ei tää taaskaan parturi tasoa oo, mutta säästinpähän rahaa, eiks se oo tärkeintä? O:)

1 kommentti: