torstai 21. maaliskuuta 2013

Alku

Alku on aika vaikea oli kyse mistä tahansa asiasta. Toki luonnonlahjakkuuksiakia löytyy, mutta minulle aina asioiden aloittaminen on ollut vaikeaa. Saattaa olla, että tämäkin jää tähän niinkuin monta kertaa aiemmin on käynyt. Katsotaan, miten käy. 

Mitä kertoisin teille päätöksestäni aloittaa bloggaaminen? Kenties haen itselleni paikkaa johon purkaa ajatuksia ja herättää keskustelua. Luultavasti keskustelu ei tule olemaan kovin vilkasta jos blogiini eksyy satunnaisbongarit ja ehkä oma mieheke. 

Mikä blogissani tulee olemaan? En tiedä. Luultavasti niin pohdintoja kuin arkipäivän kurjuuksiakin. En usko, että tästä muodostuu mikään pinnallistapaskaa-blogi. Tai jos muodostuu, niin minkäs sille mahtaa. Onpahan yksi syy vihata itseään lisää. HAH. 

Miksi "kusipäisyyden multihuipentuma"? Siksi, että koen ne kaksi sanaa jotenkin omakseni. Aloitin joskus kirjoittamaan kirjaa juurikin tuolla nimellä omasta elämästäni. Tarkoitukseni oli käyttää sitä terapias mielessä itselleni. Tarkoitukseni oli porautua ikäviin muistoihin ja selittää itselleni omaa käytöstäni. Jossain vaiheessa lopetin kirjoittamisen. En kestänyt miettiä itseäni enään enempää. 

Entä kuka minä olen? Siinä vasta kysymys. Jonkinsortin ökkimönkiäinen tai rautalehemä. Pysykää kuulolla, kenties ajan saatossa tänne ilmestyy sen verran tekstiä, että minusta saa jonkinlaisen kuvan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti